BREAKING NEWSRecomandate

BAJBAIM, BAJBAIM: TATAL FETITEI DE 5 ANI UCISA SI VIOLATA ESTE SUSPECT DE CRIMA

Răstunare de situație în cazul crimei de la Baia Mare. Tatăl fetiței a ajuns să fie principalul suspect în cazul care a îngrozit România.

Bărbatul se află la audieri. Alături de acesta, mai sunt audiați mai mulți adolescenți, care au fost ridicați în această dimineață.

Se pare ca tatal ar fi devenit suspect de crima pentru ca ar fi mutat corpul fiicei lui, astfel ca anchetatorii sa fie indusi in eroare.

Ramane de vazut daca probele stranse de politisti il incrimineaza.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că anchetatorii au ajuns la concluzia că fetiţa nu a fost răpită, ci a mers cu o persoană pe care o cunoştea.
”Sunt audiate multe persoane, rude, cunoscuţi, inclusiv membri ai familei Esterei. Sunt şapte fraţi, ea a fost cea mai mică, iar tatăl este şi el audiat pentru că minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui membru adult al familiei. Trebuie să se stabilească împrejurările în care fetiţa a dispărut din faţa blocului, pentru că nu a fost răpită. Era seara, credem că nu putea să meargă cu o persoană necunoscută, ci cu una în care avea încredere. Au venit şi rezultatele probelor ADN, au loc verificări. Intervalul orar la care s-a produs decesul este 21 -22”, a spus Gabor Bogdan , conform mediafax.ro.

CITESTE SI

SCANDAL MONSTRU LA COMBINAT: ZECI DE COPII SI ADOLESCENTI RIDICATI DE JANDARMI SI DUSI LA POLITIE. LI S-AU ARATAT POZE (VIDEO – ACTUALIZARE)

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un băimărean, actor în filmul Leon 2, o coproducție italiano-română

Vasile Dale

Exclusiv: Bolid de lux ticsit cu tigari de contrabada in Baia Sprie. Soferul a fugit (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Doi bărbati au plonjat cu maşina în râul Vişeu la Bistra. Nici scafandrii nu au găsit vehiculul din cauza curenților extrem de puternici (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.