ImportantMaramuresul Istoric

INTERVIN POMPIERII: Foc la o casă de locuit şi incendiu de litieră în Borşa (FOTO)

Două incendii au fost anunţate în după-amiaza zilei de sâmbătă. Ambele au izbucnit în Borşa.

Garda Borşa, Secţia de pompieri Vişeu de Sus şi SVSU Moisei intervin la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Borşa. Momentan nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului.

O persoană a suferit un atac de panică şi uşoare arsuri la nivelul braţelor şi a fost transportată de EPA Borşa la spital.

Un alt incendiu a izbucnit tot în Borşa, la litieră, pe o suprafaţă de un hectar. Incendiul este localizat. Pentru lichidarea focului intervin pompieri, poliţişti de frontieră, dar şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic.

ACTUALIZARE

Flacarile au mistuit 150 mp din acoperisul casei de lemn si aproximativ 80 mp din acoperisul de lemn al anexelor gospodaresti. Au ars totodata diverse obiecte de mobilier. In ajutorul pompierilor civili din Moisei au intervenit si pompierii civili din Borsa.

Te-ar putea interesa si

VREME SEVERA IN MARAMURES: COD PORTOCALIU – NINGE ABUNDENT LA CAVNIC. SOFERI BLOCATI PE MUNTE! DRUMARII LIPSESC CU DESAVARSIRE (ACTUALIZARE/GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: În lipsa unei toalete publice, un bărbat și-a făcut nevoile în plină zi în Parcul central cu sute de trecători de față

Redactie

FOC ÎN MARAMUREŞ: Incendii de vegetaţie la Moisei, Bocicoel, Dragomirești, Rona de Jos, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Groși, Bozânta Mică și Borșa (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.