BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: PE SURSE – CRIMINALUL MICUTEI DE 5 ANI VIOLATA SI UCISA AR FI FOST PRINS IN ZONA GARII? (ACTUALIZARE)

Avem informatii de ultima ora obtinute pe surse. Am decis sa vi le prezentam asa cum sunt desi oficial inca nimeni nu ni le-a confirmat. Principalul suspect care a ucis si violat o fetita de cinci ar fi fost prins in urma cu putin timp.

Se pare ca rromii au efectuat propriile cercetari si ar fi identificat un barbat care nu vorbeste limba romana si care dormea intr-un autoturism in parcarea unui market din Baia Mare.

Oamenii au sunat la 112 spunand ca un barbat imparte ciocolata copiilor din zona Combinatului iar in scurt timp politia si-ar fi facut aparitia in zona. Se pare ca in masina in care dormea barbatul ce vorbeste doar limba germana.

Deocamdata nimeni nu confirma aceste informatii. Vom reveni cu detalii pe masura ce le vom afla

ACTUALIZARE

Surse din randul anchetatorilor au confirmat ca ieri a fost condus pentru audieri un barbat de cetatenie germana. Asta dupa ce la 112 a fost un apel conform caruia un individ imparte ciocolata copiilor din zona Combinatului. Barbatul a fost audiat, i s-au prelevat probe iar apoi a fost lasat sa plece.

Te-ar putea interesa si

A început prohibiţia generală a pescuitului în Maramureș| Perioada și zonele vizate în întreaga țară

Vasile Dale

DE MOŞ NICOLAE AU ASMUŢIT POLIŢIA PE OAMENI: Organizatorul şi trei persoane au fost amendate pentru că ar fi încălcat legea în Centrul Vechi

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.