BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDIU VIOLENT: GOSPODARIA UNEI BATRANE DIN VISEUL DE SUS A ARS CA O TORTA (GALERIE FOTO/VIDEO)

Interventie contra-cronometru a pompierilor militari din Viseu de Sus. Gospodaria din lemn a unei batrane a luat foc si arde ca o torta. Mai mult, flacarile ameninta si un depozit de lemne.

Pompierii viseuoani alaturi de localnici au intervenit prompt si au impiedicat extinderea focului. Din pacate pentru gospodaria batranei nu s-a putut face mare lucru. Aceasta a fost mistuita in totalitate de flacari.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor oficiale se pare ca focul a izbucnit intr-o magazie. Flacarile au mistuit magazia, un adapost pentru animale, o casa, in total fiind afectati 165 mp. Deoarece in vecinatate era un garaj si o magazie, incendiul s-a extins si la acestea. Astfel au fost afectati inca 40 mp.

O persoana in varsta de 43 ani a fost transportata la Spitalul Viseu de Sus, iar unei alte femei i s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului.

ACTUALIZARE 2

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost unul ” de foc” pentru pompierii maramureșeni. De 8 situații de urgență au avut parte pompierii, 7 incendii și un accident rutier.

Vineri, 11.05., pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o casă nelocuită de pe strada Fructelor din municipiul Baia Mare. Focul a mistuit circa 100 de kg de deșeuri menajere.

Sâmbătă, 12.05., pompierii sigheteni au intervenit în Pasul Gutâi, unde un autocar, cu 49 de persoane la bord, a fost cuprins de flăcări. Toate cele 49 de persoane au ieșit singure din autocar. Flăcările au mistuit autocarul în proporție de 100 %.

Militarii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Focul a distrus circa 165 de metri pătrați din acoperișul casei. Deoarece în imediata apropiere a casei dezafectate se aflau niște anexe gospodărești, incendiul s-a extins și la acestea. Focul a mistuit circa 40 de metri pătrați din anexele de lemn ale vecinului.

Spre seară, pompierii băimăreni au intervenit în Șișești, unde acoperișul gradiniței a fost cuprins de flăcări. Pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars circa 400 de metri pătrați de acoperiș, au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. De asemenea, pompierii băimăreni și pompierii borșeni au lichidat câte un incendiu de vegetație uscată în urma cărora au ars circa 500 de metri pătrați de vegetație și 1500 kg de deșeuri.

Duminică, 13.05., pompierii Secției Viseu de Sus împreună cu pompierii voluntari din Petrova au lichidat un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus magazia, lemne de foc, aparatură electrocasnică și diverse unelte.

 

CITESTE SI:

INCENDIU VIOLENT: AUTOCAR PLIN CU 50 DE PELERINI A LUAT FOC IN PASUL GUTAI (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Accident cu doua victime in Baia Mare. Una este incarcerata. SOFERUL ERA BAUT

Vasile Dale

BILANŢ CJSU MARAMUREŞ: 26 de localități maramureșene afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase (VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE: TREI BARBATI AU MURIT INTR-O CISTERNA CU BERE. SOFERUL TIR-ULUI ESTE DIN MARAMURES (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.