BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Motivul halucinant pentru care au murit cele patru studente în accidentul de la Jibou. Doliu la universitatea din Baia Mare (FOTO)

Mădălina, Sara, Claudia şi Maria, cele patru tinere din Baia-Mare care au murit în cumplitul accident de la Jibou, judeţul Sălaj, ar fi avut o şansă dacă nu ar fi ocolit Pasul Mesteacăn din cauza gropilor din asfalt.

Cele patru tinere se întorceau de la Cluj-Napoca unde participaseră la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice.

Potrivit rudelor, în loc să urmeze drumul cel mai scurt către casă, Sanda Ungur, tânăra care se afla la volan, a ales o rută ocolitoare din cauza craterelor din asfalt de pe drumul din zona Pasului Mesteacăn.



A LUAT-O LA VALE: DN1C, între Dej şi Baia Mare, s-a surpat în mai multe locuri 

Sanda se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, iar în maşină se mai aflau patru fete cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani.

Nu era pentru prima dată când şoferiţa folosea ruta ocolitoare şi cunoaştea trecerea la nivel cu calea ferată de la Jibou.

Ieri după-amiază, neatenţia şi emoţiile de la festivitatea de absolvire au făcut-o pe Sanda să îşi conducă toate prietenele către o moarte sigură.

La trecerea la nivel cu calea ferată, unde nu există bariere, tânăra de la volan nu s-a asigurat şi a trecut chiar în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Mecanicul locomotivei nu a mai putut evita accidentul, iar impactul a fost devastator.

Trenul a lovit maşina în partea din spate, iar trei dintre cele cinci fete au fost aruncate ca nişte păpuşi din autoturism.

Şoferiţa şi o altă tânără au rămas încarcerate în fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, Mădălina, Sara, Claudia şi Maria au murit pe loc în urma accidentului, în timp ce şoferiţa a ajuns în stare gravă la spital. (Sursa: Observator TV.ro)

BAIA MARE

La facultatea unde învăţau fetele colegii şi profesorii au făcut un altar cu fotografiile lor, unde colegii, profesorii, prietenii sau cunoscuţii celor 4 fete care au murit în carnagiul de la Jibou, să-şi poată plânge suferinţa şi să se reflecteze în tăcere la tragedie. Puţine persoane de la facultatea unde învăţau fetele au fost în stare să povestească despre ele fără să izbucnească în lacrimi. Ele au fost iubite şi apreciate enorm de colegii şi profesorii lor, aceştia având numai cuvinte frumoase despre tinerele absolvente.

„O veste tristă pentru Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca! Patru studente au murit în această seară într-un accident. Acestea se întorceau de la festivitatea de absolvire a facultăţii.

În aceste momente grele de suferinţă şi durere, dorim să transmitem un cuvânt de mângâiere sufletească şi condoleanţe celor patru familii îndoliate. Sincere condoleanţe!” este mesajul transmis de universitate.

Carnagiu la Jibou, efort supraomenesc de salvare

Trenul care venea cu viteză a lovit devastator maşina, aruncând 3 dintre fete pe câmp, celelalte 2 pasagere ale maşinii rămânând încarcerate între fiarele contorsionate.

A urmat o cursă nebună a autorităţilor şi a medicilor de pe ambulanţe pentru salvarea vieţilor tinerelor absolvente de facultate, dar, în ciuda eforturilor supraomeneşti ale tuturor, nu s-a mai putut face nimic pentru 4 dintre ele.

Claudia Barboș, Maria Șteț, Madalina Parja şi Sara Pop au fost declarate decedate, iar Sanda Ungur a fost singura care a scăpat cu viaţă, fiind transportată de urgenţă la spital.

Şoferiţa, singura supravieţuitoare, mutată la Baia Mare

Azi, Sanda Ungur a fost mutată de la spitalul din Zalău la spitalul din Baia Mare. Starea ei este stabilă, cu previziuni optimiste din partea medicilor.

Cele cinci tinere, Claudia Barboș, Maria Șteț, Madalina Parja, Sara Pop şi Sanda Ungur, se întorceau de la Cluj-Napoca, unde participaseră la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

A VENIT IEPURAȘUL – Polițiștii de Frontieră au adus bucurie în sufletele unor copii și familii nevoiașe (FOTO)

Vasile Dale

BUCIUMI – DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI: A băut cu logodnicul cot la cot apoi s-au certat Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat-o că merge spre Boiu Mare beată criță

Vasile Dale

Reținut și dus în arest: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj (EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult