Recomandate

Ultimele momente ale Mădălinei, una dintre fetele moarte în accidentul de la Jibou. Mesajul transmis de ea înaintea tragediei

Ultimele momente ale Mădălinei Pârja, una dintre fetele moarte în accidentul de la Jibou, au fost dezvăluite de sora sa. Adolescenta e ultima persoană cu care tânăra a vorbit înaintea tragediei.

Sora Mădălinei Pârja a dezvăluit, pentru Observator, că a vorbit cu tânăra studentă cu puţin timp înainte de a porni pe drumul pe care s-a produs accidentul. Era chiar la finalul ceremoniei de absolvire a facultăţii, pentru care Mădălina a plecat din Baia Mare la Cluj, alături de 4 colege, cu o maşină.

„Am vorbit ultima dată la ora 11.00. Mi-a spus că e gata festivitatea şi că o să vină încoace”, spune sora fetei.

Tot atunci, Mădălina i-a trimis surorii sale un mesaj cu o fotografie de la ceremonie. Este ultima amintire cu tânăra studentă în viaţă.

„Am o singură poză cu ea de la festivitate. Asta e ultima poză pe care mi-a trimis-o!”, mărturiseşte sora Mădălinei.

La o trecere de cale ferată din Jibou, tânăra şi 3 dintre prietenele sale au murit după ce maşina le-a fost spulberată de tren. Şoferiţa a supravieţuit impactului şi este în spital, la Baia Mare. Sora Mădălinei nu ştia în acel moment ce se întâmplase.

„Am sunat-o de la ora 1.00 întruna şi nu a mai răspuns!”, spune adolescenta.

Potrivit martorilor, trei dintre fetele care au murit au fost aruncate la câţiva metri de maşina lovită de tren. A patra victimă a murit în automobil. (sursa: Observator.TV)

LACRIMI ŞI DURERE: Rudele și prietenii își iau rămas bun de la Sara, studenta de 21 de ani care a murit în accidentul de la Jibou

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Încă un ucrainean rătăcit pe munte este căutat de salvamontişti şi poliţişti de frontieră. A intervenit elicopterul de la Târgu Mureş – actualizare

Redactie

CURSĂ CARITABILĂ ÎN MAREA BRITANIE: Patru băimărence au alergat la maratonul de 5 km „Race for life”. Banii adunaţi merg spre susţinerea cercetarii a noi metode de tratament împotriva cancerului (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN POIENILE DE SUB MUNTE: Mama preotului din comună a fost găsită înecată în râul Ruscova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.