BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

Politistii baimareni sunt in alerta maxima dupa ce in urma cu putin timp a avut loc un jaf.

Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din Baia Mare, in zona RFN. Zona este impanzita de politisti in speranta ca vor da de urma persoanei care a patruns in unitatea bancara si care sub amenintarea unei arme ar fi cerut angajatilor banii.

ACTUALIZARE 1

„Politia a fost sesizata la 112 si s-au deplasat la fata locului. In momentul de fata se fac cercetari la fata locului” a declarat pentru vasiledale.ro Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

La iesirile din Baia Mare au fost insitituite filtre astfel ca politistii verificate toate masinile care parasesc municipiul. Sunt filtre ale politiei pe DN1C la iesirile spre Satu Mare si Dej, pe DN18B iesirea spre Targu Lapus dar si pe DN18 iesirea spre Baia Sprie.

ACTUALIZARE 2

Avem confirmarea oficiala a politie: SUNT CAUTATE 2 persoane INARMATE!!! Cei doi invidizi ce purtau cagule si costume de motociclisti au patruns intr-o sucursala a Bancii Transilvaniei din zona RFN unde sub amenintarea pistoalelor dar si a unei macete au sustras o suma de bani. Conform unor surse cei doi mascati au fugit cu 100.000 de lei. Totul a durat 4 minute.

ACTUALIZARE 3

Confor unor surse agentia bancara nu era prevazuta cu paza umana, ci doar o echipa de interventie a unei firme private intervenea in momentul in care butonul de panica era apasat. Aceleasi surse judiciare au precizat sub protectia anonimatului ca la agentiile bancare s-a scos paza umana, ea ramanand doar la sucursale.

Vom reveni

https://www.facebook.com/jurnalmm/videos/857230411144534/

Te-ar putea interesa si

INUNDAŢIILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN JUDEŢ: Pagube produse de scurgerile de pe versanți şi de revărsările apelor

Vasile Dale

FOTO/ VIDEO: Trei maramureșeni au intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Se grăbeau spre aeroport (actualizare)

Redactie

CAD BOLOVANI LA BORȘA: Mașină distrusă în trafic de un bolovan căzut de pe munte pe DN18 (foto/video exclusiv)

Vasile Dale

1 mesaj

STEFANESCU FLORIN mai 25, 2018 at 5:00 pm

Asa le trebuie,meritau asta.Cu ceva timp in urma,bancile au renuntat la paza umana,si oarecum pe buna dreptate,deoarece erau ineficienti si se considera ca erau platiti degeaba.Ok,pe asta am inteleso deoarece firmele astea de paza de doi bani din BAIA MARE,puneau in posturile de paza de la banci tot felul de mosnegi,betivi,zombilai,pe care-i cauta moartea pe acasa,si erau pe deasupra si nespalati,jegosi fara nici o pregatire,si asta in conditiile in care firmele de paza nici nu investesc in pregatirea agentilor de paza si le mai dau si salarii de mizerie,vezi tu DOAMNE,ca stau degeaba,deci si prestatia e pe masura.Cu ceva timp in urma,au retras si armele de la agentii de paza de la banci,deci nene,apara banca cu spray-ul si cu tomfa,in conditiile in care banca e atacata de indivizi inarmati.Pe langa toate astea,agentii de paza de la banci sunt tratati de leprele angajate la banca ,ca pe femeile de servici,sunt priviti cu dispret si desconsiderati,si asta in conditiile in care viata panaramelor care lucreaza la banci depinde de individul ala jegos care pazaste intrarea in banca.Eu am fost agent de paza la banci 5 ani si am avut ocazia sa vad toate aceste lucruri mai sus mentionate.Dar pe langa toate acestea se pune intrebarea: Cum sa fie respectati agentii de paza de catre lucratorii de la banci atata timp cat sefiibfirmelor de paza ar imbraca si un cadavru,l-ar echipa cu spay si tomfa si l-ar pune la intrare in banca,numai sa i-a banii dupa el?RUSINE,PROSTIE,INCOMPETENTA SI ADMINISTRARE PROATA A SERVICIILOR ,SI ASTA DE AMBELE PARTI;FIRME DE PAZA-BANCI.Va meritati soarta domnilor.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.