BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL CARNAGIULUI DE LA JIBOU: Cu câteva ore înainte de accident un bărbat a anunţat la 112 că semaforul nu functionează corespunzător

Noi informații apar în cazul tragediei de la Jibou, unde patru tinere și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată.

După accident au apărut numeroase zvonuri privind modul în care funcționa semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată, însă poliția a anunțat că accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferița mașinii, Sanda Ungur, în vârstă de 21 de ani, nu ar fi respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit polițiștilor, ea ar fi ignorat semnalele acustice și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se afla alături de patru prietene a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou.



Potrivit ziaruldesalaj.ro, situația se complică, după ce s-a descoperit că un bărbat din Somes Odorhei a sunat pe data de 21 mai, ziua în care s-a produs accidentul, la 112, pentru a anunța că semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferata nu functionează corespunzător.

„Îmi asum tot ce va spun și o fac public. Luni, pe 21 mai, domnul Pal Raul din Someș Odorhei, de la mine din sat, a sunat la 112 pentru a anunța că nu functionează corespunzător semaforul. Între orele 9 si 10 dimineaţa a fost apelul. Băiatul care a sunat are și trei martori, a dat si declarație. Ei trec zilnic peste acea cale ferată”, a declarat Simona Danga, profesoară la Școala Gimnazială din Someș Odorhei.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: O femeie de 47 de ani din satul Întrerâuri a dispărut de acasă. A fost găsită decedată într-o şură

Redactie

Drusal pierde în instanță și trebuie să curete deșeurile de pe platformele de colectare

Vasile Dale

ACCIDENT: UN TANAR A PLONJAT CU MASINA IN GOL DE PE UN POD, DAR A SCAPAT TEAFAR (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult