BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

ACTUALIZARE / INCA O TRAGEDIE IN TARA LAPUSULUI: ELECTRICIAN ELECTROCUTAT MORTAL LA ROHIA. BARBATUL AVEA 42 DE ANI, TATA A DOI COPII

Un nou caz socant loveste Tara Lapusului. Un cunoscut electrician din Targu Lapus si-a pierdut viata astazi dupa amiaza. Medicii au incercat sa il salveze, din pacate fara niciun rezultat.

Echipajele politiei si cele medicale au fost alertate despre faptul ca un barbat s-ar fi electrocutat la Rohia. Ajunsi la fata locului, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Barbatul era angajat al SC Electrica SA in zona respectiva. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs tragedia.



ACTUALIZARE

Pompierii l-au dat jos pe bărbat de pe stâlpul din faţa Mănăstirii Rohia, cei de la ambulanţă au încercat să-l resusciteze, fără rezultat însă.

Bărbatul avea 42 de ani, era căsătorit şi tată a doi copii.

ITM Maramureş a declanşat o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a electrocutat bărbatul.

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2018/06/04/caz-socant-la-rohia-tanar-electrocutat-pe-un-stalp-in-timp-ce-facea-inlocuia-becurile-arse-de-pe-marginea-soselei-actualizare/

Te-ar putea interesa si

Imagini senzaționale furnizate de cititori: LOVE IS IN THE AIR la Sighetu Marmației. Pupături și îmbrățișări tandre chiar pe mașina de gunoi

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – Suflă și în iaurt acum: Ucrainenii ce au evadat din arestul IPJ Maramureș – măsuri de pază extreme pentru escortarea la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

VIDEO: Inconștienții de la volan – Fac orice pentru a-și urca videoclipurile pe TIK-TOK. Poliția când îi va lăsa fără permis?

Vasile Dale

2 mesaje

Ioan iunie 7, 2018 at 10:13 am

In reteaua electrica de la Rohia nu sa investit nimic , este aceeasi de acum 60 de ani.
Poate acum Electrica o sa faca ceva….

Raspunde
Lese Gabriela iunie 7, 2018 at 9:47 pm

SC Electrica SA bine inteles ca se scuza prin faptul ca nu a fost in orele de serviciu! Domnilor daca domnul decedat avea un salariu decent nu ar mai fi lucrat dupa orele de servici sa mai faca bani pe langa salariu sa poata sa isi intretina familia!
Bineinteles ca, lucra prosti si cei din birouri, directori au salari mari care nu fac alceva decat sa piarda vremea!
Ar trebui ca angajati de sucursale Baia Mare-Cavnic , Tg Lapus, Somcuta Mare, Ulmeni, etc sa faca greva si sa isi ceara drepturile si echipamente de protectie!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult