BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: TINERI BATUTI SI ARUNCATI IN MIJLOCUL BULEVARDULUI BUCURESTI. IMAGINI VIDEO CARE TE ORIPILEAZA (FOTO/VIDEO)

Imagini groaznice au fost inregistrate astazi dimineata pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare, in fata unui local. Trei tineri zaceau inconstienti pe carosabil. Ba mai mult, unul dintre ei era in continuare lovit cu picioarele de un individ. Victimele au ajun la spital.

Socanta bataie a avut loc astazi dimineata in jur de ora 5.30 in fata localului Crenguta de pe Bd. Bucuresti. Trei tineri au fost batuti mar de mai multi indivizi. Au fost loviti cu pumnii, cu picioarele, si chiar cu sticle de bere.

Ceilalti petrecareti au alertat autoritatile la 112. La fata locului s-au deplasat doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures. Victimelor li s-a acordat primul ajutor si au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.



Politistii au deschis o ancheta in acest caz urmand sa dispuna masurile legale.

Actualizare 1

Potrivit ultimelor informaţii, două dintre cele trei victime au rămas internate.

Cât despre bătăuşi, doi dintre ei au fost identificaţi, reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi propuşi pentru arestare preventivă.

ACTUALIZARE 2: Reţinuţi pentru 24 de ore pentru infracţiuni comise cu violenţă

 Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au identificat doi bărbaţi în vârstă de 33 respectiv 34 de ani, care duminică dimineaţa au fost implicaţi într-o agresiune în faţa unui local din municipiu.

La data de 10 iunie, ora 05.05, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că trei persoane au fost victimele unor agresiuni. La faţa locului au intervenit echipaje de poliţie şi echipaje medicale care au transportat victimele la spital. Dintre cele trei persoane agresate, două au rămas internate pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 22 şi 33 de ani din Baia Mare respectiv comuna Mireşu Mare. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre un conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea agresiunilor. Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a se analiza reîncadrarea faptelor în funcţie de numărul de îngrijiri medicale acordate victimelor.

Totodată se efectuează investigaţii pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Va avertizam ca imaginile video sunt socante!

CITESTE SI:

EXCLUSIV: Tânăr înjunghiat într-un club din Baia Mare. Agresorul este căutat de poliţie (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Vremea s-a schimbat radical – La Borșa ninge abundent iar drumarii intervin ÎN FORȚĂ – ACTUALIZARE

Vasile Dale

CONTRABANDĂ LA VADU IZEI: Autoturism încărcat cu 7.000 de pachete cu țigări confiscat de polițiștii de frontieră maramureșeni

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bătaie cu scaune de pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult