Recomandate

REŢINUT DE POLIŢIŞTI: Un tânăr din Tămaia a produs un accident de circulaţie şi a părăsit locul faptei

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 28 de ani, din Tămaia, care a produs un accident de circulaţie cu victime şi a părăsit locul faptei.

Ieri, 18 iunie, acesta a fost prezentat instanţei, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de 16/17 iunie, pe raza localităţii Asuaju de Sus şi s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 23 de ani, din localitate.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că, după ce a acroşat un autoturism aflat în parcarea unui local public din localitate, persoana de la volan a demarat cu spatele, l-a accidentat pe tânărul de 23 de ani, iar apoi a părăsit locul faptei. Datorită leziunilor suferite, tânărul accidentat a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au început de urgenţă activităţile specifice în vederea identificării conducătorului auto.

La câteva ore a fost identificat tânărul de 28 de ani, din Tămaia, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat iar verificările efectuate au relevat că cel în cauză nu posedă permis de conducere şi autoturismul condus a fost radiat din circulaţie la data de 12 iunie a.c.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

Te-ar putea interesa si

Protest la CFR Călători. La Sighetu Marmației angajații au ieșit pe peroane oprind lucrul. Trenurile au întârzieri (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune. Închiria utilaje, apoi ”le evapora” și nu mai plătea nici chiria pentru ele

Vasile Dale

HAOS SI PE DRUMURILE NATIONALE: PATINAJ ARTISTIC CU AUTOTURISME PE DN1C BAIA MARE – DEJ. ACCIDENT LA SATULUNG (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.