BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandateTara Chioarului

VREME SEVERĂ ÎN MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Drumuri inundate, curţi acoperite de apă în Şomcuta Mare. Rupere de nori în Borşa (foto, video)

Un Cod galben a fost emis pentru azi, până la ora 16:40, pentru anumite zone din judeţul Maramureş, dar şi pentru judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj.

Au fost prognozate averse cu acumulări de 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Ca fenomene asociate au fost prognozate grindină de dimensiuni mici.

Pentru Maramureş zonele afectate au fost Baia Mare, Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Copalnic-Mănăștur, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cernești, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groși, Săcălășeni, Coltău, Vima Mică, Coaș, Boiu Mare.

Vremea severă nu a rămas fără urmări. În Şomcuta Mare ploaia a fost atât de puternică încât apa a inundat curţile gospodăriilor, grădinile, dar şi drumul DN 1C.

 

ACTUALIZARE

O rupere de nori a avut loc în această seară în Borşa, care a condus la formarea de scurgeri de pe versanți, dar și la o viitură pe raza unității administrativ-teritoriale. Structurile teritoriale ale M.A.I. (pompieri, poliție) împreună cu primarul și autoritățile administrației publice locale intervin în sprijinul cetățenilor și pentru eliminarea efectelor negative produse de inundații.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE RUTIERE ÎN BAIA MARE: Un șofer a rupt cu mașina țeava de gaz de pe str. Gh. Marinescu, impact pe Luminişului (FOTO)

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 24 APRILIE: În România bilanțul ajunge la 10.417, Maramureşul are 68 de cazuri

Vasile Dale

PERCHEZIŢII ÎN MARAMUREŞ: Descinderi la membrii unei rețele specializate în contrabanda cu țigări (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.