BREAKING NEWSRecomandate

UNDE E POLITIA??? CIRC IN INTERSECTIE! S-AU URCAT PE MASINA SI AU INCEPUT SA DANSEZE (SCENE VIDEO INCREDIBILE IN BAIA MARE)

Scene incredibile au fost surprinse de un cititor intr-o intersectie din Baia Mare. Imaginile primite vin la cateva ore dupa ce am prezentat cu un „diasperoz” venit din Franta a blocat o strada pentru a sta la taclale cu un amic. Culmea e ca politia a lipsit cu desavarsire, desi atat IPJ Maramures cat si Politia Municipiului Baia Mare sunt foarte aproape de locul unde a fost efectuata inregistrarea.

Acum insa sa va prezentam niste imagini video surprinse pe un bulevard din municipiul Baia Mare. De aceasta data protagonisti sunt doi tineri care circulau un autoturism inmatriculat in judetul Maramures.

Asteptand culoarea verde a semaforului electric, pasagerul din dreapta s-a urcat pur si simplu pe vehicul si a inceput sa danseze. In tot acest timp, cel de la volan a coborat din masina si a inceput sa imortalizeze cu telefonul mobil intreaga scena.

Nu spunem ca tinerii ar fi consumat ceva (alcool sau alte substante) insa cert este faptul ca asemenea incidente nu au ce cauta pe sosele.

CITESTE SI:

OARE NIMENI NU II VEDE? SMECHER DE FRANTA VENIT IN TARA IN CONCEDIU STA LA POVESTI SI BLOCHEAZA UN DRUM PUBLIC (FOTO/VIDEO)

Curios este si faptul ca soselele din Baia Mare se petrec tot mai multe fapte de indisciplina iar politia rutiera nu se afla acolo unde ar trebui sa fie.

E drept, sunt sute de kilometri de stradute in Baia Mare. Insa in ambele cazuri scenele s-au petrecut fie sub nasul lor, fie un bulevard important din Baia Mare.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

CONTINUAREA ACCIDENTULUI DIN SIGHET: Familia minorei accidentate a distrus mașina și a agresat șoferița (FOTO)

Vasile Dale

Ultima ora: Un utilaj de deszapezire a distrus un autoturism in zona Piata Izvoarele din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.