BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

ACTUALIZARE: S-AU RASTURNAT CU MASINA LA RAZOARE. DOUA VICTIME, UNA INCARCERATA. SE PARE CA ERAU BAUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

In urma cu putin timp un grav accident de circulatie s-a produs pe raza localitatii Razoare. Din primele informatii primite de colegii de la JurnalMM.ro se pare ca soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

Doua persoane au fost grav ranite, una dintre ele fiind scoasa de echipajele de la descarcerare.

La fata locului intervin pompierii, Ambulanta si echipajele de politie.



ACTUALIZARE 1

In autoturismul Dacia inmatriculat in judetul Salaj se aflau doi barbati. Conform localnicilor acestia erau sub influenta bauturilor alcoolice si locuiau in cartierul Ponorata. Dupa ce a parasit partea carosabila autoturismul Dacia a trecut prin gardul unei gospodarii, a distrus un stalp si s-a oprit pe plafon. Masina a fost distrusa in totalitate. Victimele au ajuns la Spitalul din Tg. Lapus.

Actualizare 2

Aseară, în jurul orei 22,00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DJ 109F pe raza localităţii Răzoare. Cercetările efectuate au relevat că un sălăjean în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de gardul unui imobil, deteriorând şi un stâlp de electricitate.

În urma impactului, conducătorul auto şi doi pasageri, în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se o valoare de peste 0,60 alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă.

Sursa video – Adrian Pop

 foto: Vasi Ungur, Ionut Alexandru pentru vasiledale.ro.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT DN1C: Maramureșeni implicați – Trei răniți din Borșa între Nima și Dej. (foto/video – actualizare)

Vasile Dale

CONTINUARE ACCIDENT BORSA: UN TANAR DE 19 ANI A MURIT DUPA CE S-A IZBIT CU MASINA DE UN STALP (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Datele mai multor copii au fost folosite de operatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult