RecomandateTara Lapusului

ŞOFERII REVOLTAŢI SUNT HOTĂRÂŢI: Blocarea DN 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuş (FOTO/VIDEO)

La începutul lunii august demaraseră cu surle şi trâmbiţe reabilitarea drumului naţional 18 B care leagă Baia Mare de oraşul Târgu Lăpuş. În fiecare zi eram informaţi de factorii de decizie de la nivel judeţean despre starea drumului, lucrările care s-au făcut, respectiv planurile legate de acest drum până la finele anului.

Numai că acum nu se mai lucrează, iar şoferii se declară revoltaţi de faptul că DN 18 B a ajuns acum să arate ca un drum forestier.

“Rog toți prietenii care fac naveta din Tg. Lăpuș – Baia Mare să sune la CNAIR Cluj pentru a face plângere în legătură cu dezastruosul drum pe care noi, cei ce plătim vigneta, nu-l putem folosi din cauza stării pe care o firmă catastrofa a reușit să-l facă precum un drum forestier ! Rog să sunați și să-i chemati aici să vadă și dumnealor, cei ce stau în birouri! Trebuie cerută o analiză a stratului de asfalt! Care strat de asfalt??? Balast și bitum? Trebuie sa cerem scoaterea unei comisii de constatare la fața locului în frunte cu prefectul! Dacă nu se sesizează nimeni facem demersurile necesare pentru scoaterea drumului de la Naționale la Comunale! Dacă nu luni dimineață, de la 6 la 9, blocam drumul spre Baia Mare! Poate ne aude cineva ! Pe mine doar Dumnezeu în fiecare dimineață când plec la servici!” spune un băimărean nemulţumit.

Nu este singurul maramureşean nemulţumit: “Stie cineva ce se intampla cu stratul de asfalt care ar trebui sa fie turnat pe drumul catre Târgu-Lapus, ca deja stratul ala de nisip incepe sa se deterioreze, intreb si eu?”, arată un alt maramureşean.

 

“Cred ca asteapta ploile, inghetul, etc si asa il mai refac odata la anul bineinteles ca pe alti bani, cum dracu sa intinzi nisipul ala s-au ce o fi si dupa aia au trecut mai bine de 3 saptamani si nimic, pana si aia din Kongo ar fi in stare sa faca lucrurile mai repede si mai bine, am o curiozitate sa vad cum o sa lase marginile drumului”, adauga Danut.

„Cum Dumnezeu sa lasi asa drumul? Ii batere de joc, era mai bun inainte de reparatie, ce fac astia? Chiar is bat joc de noi. Cu bicicleta de mergi si iei o groapa din aia esti in cap, ce sa mai vorbim ca daca mergi cu motorul te duce ambulanta, daca nu ii sar rotile si la aia. Tu gandestete daca cineva suna la 112 pentru prim ajutor pe traseul asta, pai se omoară singuri daca merg pe drumul ala cu viteza. Nu stiu cum de ii poate lasa sa faca așa ceva, ii strigator la cer, tot spun sa avem rabdare… Da pana cand sa ai rabdare? Cand esti mort ai ai pacea veșnică ca ala merge pe contrasens ca evita gropile?…”, se plange un alt baimarea nemultumit.

Sursa text Axanews.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Bătaie cu săbii la un supermarket de pe str. Grănicerilor. Mai multe persoane au năvălit în magazin. Zece persoane reţinute

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Prăpăd la Repedea. S-au răsturnat cu mașina într-o curte și au fugit

Vasile Dale

Mai Dulce. Cofetarie torturi si candybar la targul de nunti din Vivo mall Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.