BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SOC IN BAIA MARE: UN MOTOCICLIST A INTRAT CU BOLIDUL IN MULTIME IN CENTRUL VECHI! OAMENI RANITI, O TURISTA DUSA LA SPITAL (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Soc aseara in Centrul Vechi din municipiul Baia Mare. Un individ a iesit in fuga dintr-un local din zona amintita a urcat pe o motocicleta si a demarat i goana cu toate ca zona este una pietonala.

Nu a mers decat cativa zeci de metri si a lovit o femeie care tocmai se ridica de la terasa. Apoi alte doua persoane. Nu inainte de a izbi si un cos de gunoi. In urma impactului motociclistul a cazut, iar un agent de securitate dar si alti oameni au sarit sa il imobilizeze.

Cu toate acestea motociclistul a incercat sa fuga. A si reusit insa pentru scurta vreme, el fiind imobilizat.

Imediat la fata locului au sosit echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures, SMURD Maramures, echipaje de la Polita Rutiera, Politia Locala Baia Mare, dar si de la Jandarmeria Maramures.

La acest caz, trupa de prim ajutor de la Serviciul de Ajutor Maltez a intervenit. Ei au solicitat o ambulanță de la SMURD care a transportat victima la spital.

Victimelelor li s-a acordat primul ajutor, iar motociclistul la politie pentru audieri.

ACTUALIZARE

„O femeia in varsta de 38 ani, din Ungaria  a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, pentru investigatii medicale. Din fericire nu a ramas internata. Motociclistul in varsta de 20 ani, din Borsa, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul inregistrat fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. El a refuzat recoltarea de probe de sange in vederea stabilii alcoolemiei. Borseanul nu poseda nici permis de conducere. In consecinta, s-a intocmit dosar penal pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI: Un băimărean a smuls lănţişorul de la gâtul unei femei, un sighetean a furat din mai multe locuinţe

Vasile Dale

DEZBATERE: Oportunități de finanțare în parcurile industriale de specializare inteligentă

Vasile Dale

APEL UMANITAR: UN BĂRBAT DIN CUPŞENI A DECEDAT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN SPANIA. ESTE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEÎNSUFLEȚIT

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.