Maramuresul Istoric

METODE DE FURAT LA SPITALUL DIN VISEU: MANCAREA BOLNAVILOR DUSA CU OALELE DIRECT IN MASINILE PERSONALE DE ANGAJATI (FOTO)

Caz revoltator la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus. Mai multe fotografii surprinse de un cititor al noastru arata un caz care credem ca nu este izolat doar la unitatea spitaliceasca amintita. Nu vrem sa generalizam dar suntem convinsi ca aceste practici sunt „la ordinea zilei” si in alte zone ale tarii.

Fotografiile trimise de cititorul nostru arata un lucru foarte car: o femeie imbracata in haine specifice unitatii medicale aseaza intr-un autoturism privat mai multe oale si sacose. Cititorul nostru sustine ca in oale era mancarea proaspat pregatita pentru cina bolnavilor. Mentionam faptul ca fotografiile au fost realizate astazi, ora 17.45 in curtea Spitalului Orasenesc Viseu de Sus.

Cum e posibil ca nimeni sa nu vada aceste lucruri? Simplu am putea spune. Probabil acest lucru a devenit atat de uzual incat angajatii nici nu se prea feresc, mai ales in zilele de weekend sau la orele serii, cand nimeni care ar putea sa ii ia la rost nu este prin unitatea medicala.

Ce sa mai spunem de cel din ghereta amplasata la intrarea in spital. Acesta iti verifica identitatea doar la intrare, asta daca nu esti angajat acolo. La iesire, nici nu se sinchiseste sa se ridice din scaunul confortabil din ghereta. Sa se apuce sa controleze autoturismele angajatilor? Nici vorba de asa ceva. Si uite asa intr-o buna zi ne vom trezi ca dispar din spitalele maramuresene aparatura medicala sau alte instrumente folosite de cadrele medicale.

In concluzie: noi am tras un semnal de alarma. Cei abilitati poate vor verifica sistemul de supraveghere de spitalul Viseu de Sus (asta daca functioneaza si acopera zona respectiva). Iar rezultatele unei eventuale anchete fireste le vom prezenta opinei publice!

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: UN AUDI A7 A LOVIT UN STALP, A TRECUT PRINTR-UN GARD SI S-A RASTURNAT INTR-O GRADINA DIN GIULESTI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

DN18 SARASĂU: A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Apoi a refuzat să fie testat și a devenit recalcitrant cu polițiștii

Vasile Dale

ANULARE PETRECERE: Tensiune uriașă la Vișeu de Sus între Vlăduța Lupău și administratorii Hotelului Gabriela (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

2 mesaje

nasui septembrie 16, 2018 at 9:25 pm

eu cred ca este o informatie de scandal,pentru ca manarea pacientilor este distribuita in caserole individuale si nu poti da unui pacient caserola goala.Nu contest ca se duc resturile alimentare care oricum se arunca,deoarece spitalul nu mai creste porci,ca pe vremuri,de unde stirea bomba „Metoda de furat in spital”.Sistemul de supraveghere chiar functioneaza si sant curios daca o sa dezmintiti stirea „bomba” cand o sa vedeti ca de fapt mancarea furata a fost lături

Raspunde
asfcs septembrie 16, 2018 at 10:14 pm

Poate este mancare neconsumata, cred ca se face mai mult decat este nevoie ca sa fie destula sau unii refuza si mai ramane… Ai dori sa o arunce?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.