BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SMECHERIA: UN BORSEAN CU PERMISUL RETINUT S-A RASTURNAT CU MOTOCICLETA OPRINDU-SE INTR-O POARTA

Un accident de circulatie s-a produs in cursul zilei de ieri, pe raza orasului Borsa. In urma acestuia, motociclistul si o pasagera au fost raniti.

Borseanul in varsta de 24 ani s-a urcat in saua motocicletei desi avea permisul de conducere retinut de politie. Nu s-a urcat singur ci cu o fata in varsta de 26 ani si au gonit pe strazile orasului.

Din cauza vitezei excesive acesta a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat. Fata si el au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Orasenesc Borsa. Tanarul este in stare grava.

Nu a putut fi testat de politisti din cauza leziunilor suferite. I s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul retinut si vatamare corporala din culpa.

Sa mai spunem ca in urma cu ceva vreme acelasi tanar a mai fost implicat intr-un accident rutier. (foto arhiva)

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Un tânăr de 24 de ani din Borşa se află internat în stare gravă la spital după ce ieri dimineaţă s-a răsturnat cu motocicleta. Pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în poarta unui imobil. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest iar verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta avea permisul reţinut. Tânăra de 26 de ani, pasageră pe moped nu a necesitat internarea.

Te-ar putea interesa si

PANICA IN BAIA MARE – O CENTRALA DEZAFECTATA A FOST INCENDIATA DE BOSCHETARI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean urmărit, blocat în trafic de poliție și încătușat în fața Poliției Municipiului Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Europarlamentarul Cristian Terheș: ministrul justiției Cătălin Predoiu și majoritatea PSD și PNL subminează justiția, sfidează drepturile și libertățile tuturor românilor și amenință grav securitatea națională

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.