BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA MARE: Trei tineri prinşi cu substanţe interzise. Maşina lor a fost oprită în trafic de poliţişti (ACTUALIZARE)

Azi noapte, în jurul orei 12.30, trei echipaje de poliţie au oprit în trafic pe bd. Unirii din Baia Mare, în zona Daytona, un autoturism Volkswagen Passat, cu geamuri fumurii, în care se aflau trei tineri.

La un control amănunţit oamenii legii au găsit asupra lor câteva plicuri cu substanţe interzise.

Tinerii au fost duşi la audieri. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Acestuia i s-au luat probe de sânge şi de urină, pentru a vedea dacă a consumat droguri.

Pliculeţele au fost duse şi ele la expertiză.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureş

Ca urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, şi înregistrată cu nr. 544/317 din 16.10.2018, vă comunicăm următoarele:

În noaptea de 15/16 octombrie 2018, structurile operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – Poliţia Municipiului Baia Mare au desfăşurat, aşa cum desfăşoară zilnic 24h/24h, activităţi de patrulare pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în municipiu, activităţi de supraveghere a traficului rutier pe drumurile publice şi alte activităţi specifice având scopul de a apăra drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanelor, a proprietăţii private şi publice precum şi pentru a preveni şi descoperi infracţiuni şi contravenţii.

În cazul constatării unor infracţiuni a căror competenţă de cercetare penală revine, conform legii, procurorilor, furnizarea în spaţiul public a oricăror informaţii referitoare la faptele şi persoanele care fac obiectul cercetării, se face cu acordul acestora.

Faptele la care faceţi referire în articolul ataşat solicitării, sunt în competenţa de cercetare penală a D.I.I.C.O.T.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate privind comunicarea informaţiilor de interes public, în condiţiile stabilite de lege.

 Cu stimă!

Î. ŞEF AL INSPECTORATULUI

Comisar şef de poliţie, GROZAVU LIVIU-CONSTANTIN

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Un păstor din Rogoz a fost bătut cu bestialitate de un localnic din Suciu de Jos. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

OPERATIUNEA „ROIUL”: POMPIERII CHEMATI IN AJUTOR SA DEA JOS UN STUP DE ALBINE FORMAT PE UN BLOC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

BREB: Și-a pus capăt zilelor – Un bărbat de 75 de ani a fost găsit spânzurat în casa lui din Breb

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.