BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE – Urmare accident Lapusel: Subprefectul Maramuresului este vinovat pentru producerea evenimentului de pe DN1C (VIDEO, GALERIE FOTO)

Alexandru Cosma, actualul subprefect al Maramuresului, conducea autoutilitara implicata ieri in accidentul rutier dintre Recea si Lapusel, soldat cu cinci victime.

Angajatul Ministerului de Interne, conform anchetatorilor, a patruns inexplicabil pe contrasens cu toate ca in fata lui nu era niciun alt autovehicul. Masina condusa de subprefectul Cosma s-a izbit frontal de un autoturism condus regulamentar de un barbat in varsta de 38 de ani din Sacalaseni.



In urma impactului violent cele doua vehicule au fost distruse, iar cinci oameni au ajuns pe patul de spital. Atat subprefectul, cat si celalalt sofer nu au consumat alcool inainte de a se urca la volan.

Pe numele subprefectului Alexandru Cosma politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala grava din culpa.

SUBPREFECTUL REACTIONEAZA

Purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Maramureș, Dan Bucă, ne-a declarat că, într-adevăr, subprefectul Alexandru Cosma a fost implicat în accidentul din Lăpușel. Se pare că acesta a încercat să evite un accident și, astfel, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda care circula din sensul opus.

Domnul subprefect a fost la serviciu în ziua producerii accidentului, joi și stat până în jurul orei 17.00 în sediu. Seara am fost anunțați că domnia sa este implicat în accidentul din localitatea Lăpușel. Se afla în afara programului de lucru și se deplasa spre pălincie. Autoutilitara pe care o conducea și pentru care deține permis de conducere valabil pentru categoria respectivă era încărcată cu butoaie cu borhot. Se deplasa în coloană, când șoferul unui TIR din fată a frânat. La fel a procedat și dânsul, moment în care autoutilitara a intrat în balans. A tras de volan pentru a ajunge, pe contrasens, în șanțul drumului național. După producerea accidentului rutier, împreună cu alte persoane din trafic a procedat la scoaterea persoanelor din cealaltă mașină, pană la sosirea echipajelor de intervenție. Persoanele implicate în accident au primit asistentă medicală de urgentă și au fost transportate ulterior la Spitalul Județean de Urgentă ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a fost anunțată de accidentul în care a fost implicat domnul subprefect. Știm că s-a interesat de starea de sănătate a celorlalte persoane rănite de la personalul specializat care a intervenit la fața locului, dar și de la medicii din spital”, a declarat Dan Bucă pentru ActualMM.

Citeste si

ACTUALIZARE: Trafic blocat la intrarea în Lăpuşel. Impact între o camionetă şi un autoturism, cinci victime (FOTO, VIDEO)

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Un şofer şi-a „parcat” maşina într-o staţie de autobuz din Vişeu de Jos

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Grav accident între Gherla şi Cluj. Implicată o maşină condusă de o femeie din Maramureş

Redactie

In vecini: Un sofer din Viseu de Sus a distrus trei masini. Doua persoane ranite (foto)

Vasile Dale

2 mesaje

Andor octombrie 19, 2018 at 8:11 pm

Venea de la horincie sau mergea la horincie? Acuma ați descoperit voi ca era subprefect?

Raspunde
Vasile Dale octombrie 20, 2018 at 10:21 am

Noi am prezentat concluziile anchetei. Cat despre „descoperire” – macar noi (si apoi inca 2-3 site-uri) am prezentat cine este spre deosebire de altii care tac malc. Nu stim daca mergea sau venea la horincie. Multumim pentru ca ne cititi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult