Eveniment

BRACONAJ LA REMETEA CHIOARULUI: Doi tineri s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi în miez de noapte transportând un căprior mort, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj

Doi tineri, care transportau cu autovehiculul un căprior mort, au fost opriţi azi-noapte de poliţişti şi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj.


Autovehiculul a fost oprit pentru verificări în jurul orei 01.00, pe raza localităţii Remetea Chioarului. La volan a fost identificată o tânără de 30 de ani, domiciliată în comuna Remetea Chioarului, ce era însoţită de un băimărean de 23 de ani.

În autovehicul poliţiştii au găsit un căprior mort, iar cei doi tineri nu au putut prezenta o autorizaţie de vânătoare valabilă.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul din Baia Mare este posesor de permis de vânătoare şi armă letală cu destinaţie vânătoare, care nu se afla asupra sa.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

RĂZBOIUL ŞI EFECTELE ASUPRA TURISMULUI: Pensiunile aflate la doar 20 de kilometri de Ucraina, aproape goale

Redactie

SINGURUL MEDIC ESTE ÎN CONCEDIU: SUSPECTUL DUBLEI CRIME DE PE STRADA GĂRII VA FI EXPERTIZAT PSIHIATRIC ABIA SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Vasile Dale

30 de zile după gratii: Tânărul din Șieu care a băgat în spital 6 oameni, dintre care 4 copii, a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.