BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal. Impact între un TIR și o mașină. Soferul autoturismului gasit carbonizat (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Accident teribil între localitățile Moftinu Mic și Vraja Crasnei, pe Drumul Național 19, în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 21.30. Martorii susțin că a fost un impact între un TIR și o mașină mică. Un maramuresean ne-a trimis fotografii si imagini video in exclusivitate.

Coliziunea a fost atât de puternică încât cele două mașini au luat foc instantaneu! Martorii spun că nicio persoană nu a ieșit din niciun vehicul. Cel puțin o persoană a murit arsă de vie.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SMURD.

La acest moment, pompierii încearcă să stingă focul.

ACTUALIZARE 1

Soferul autoturismului a fost gasit carbonizat. Soferul tirului a reusit sa iasa la timp din cabina.Incendiul autoturismului a fost stins. La acesta ora arde partial prelata tirului.

ACTUALIZARE 2
Un sofer din Maramures s-a aflat pe DN19 si ne-a trimis fotografii si imagini video in exclusivitate. Maramureseanul ne-a declarat ca a vorbit cu soferul autotrenul: „Mi-a spus ca pur si simplu a intrat direct in TIR. Nu avea centura soferul VW-ului. Cum a lovit TIR-ul cum a luat foc masina. Abia a sarit din masina. Nu a apucat sa ia nimic din cabina. A spus ca fie a adormit la volan, fie a vrut sa se omoare„.

Conform ISU Satu Mare soferul autotrenului in varsta de 35 ani a fost transportat la UPU pentru investigatii suplimentare. Autoturismul a ars in totalitate. Capul TIR-ului a ars de asemenea in totalitate. Remorca si incarcatura a ars in proportie de 30%.

 

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE ÎN MIEZ DE NOAPTE: Incendiu la o casă din Crăciuneşti

Redactie

SOC IN BAIA MARE: UN MOTOCICLIST A INTRAT CU BOLIDUL IN MULTIME IN CENTRUL VECHI! OAMENI RANITI, O TURISTA DUSA LA SPITAL (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BUDEȘTI: Un cuplu de francezi organizează prin Munții Gutâi curse cu sănii trase de câini aduși din Groenlanda (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.