RecomandateTara Codrului

ACTUALIZARE: DRUMARI INEFICIENTI – PATINOAR PE DN18B. AUTOTURISME SI TIR-URI NU POT URCA DEALUL GROSILOR DAR SI DEALUL PIETRIS (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Cititorii site-ului nostru ne-au trimis fotografii si imagini video filmate in urma cu putin timp pe drumul national 18 B Baia Mare – Targu Lapus, in zona Dealului Grosilor.

Acolo zeci de autoturisme si camioane au intepenit pe sosea dupa ce partea carosabila s-a transformat pur si simplu in patinoar.

La fata locului este si un echipaj de politie de la Postul Rural Grosi care incearca sa ajute cum pot conducatorii auto. Politistii imping, alaturi de proprietari, masinile blocate in mijlocul drumului.

In imagini se vede foarte clar cu soferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul vehiculului si s-a intors de-a latul partii carosabile.

Traficul rutier este blocat in zona.

ACTUALIZARE 1

Primim in continuare imagini foto si video de pe soselele din Maramures.

Spre exemplu un sofer de tir ne-a spus ca sta de o ora oprit pentru ca nu poate urca Dealul Grosi. „Drumarii spun ca au masinile defecte. Unul sta chiar langa noi si ne pazeste. Sa nu cumva sa fugim prin paduri probabil. Bataie de joc.

Dupa o ora au dat drumul la masinile mici dar nu au aruncat nimic, nici sare, nici nisip” a spus soferul.

Oficial, purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures a spus ca seful de district a informat ca un utilaj si un UNIMOG au ajuns in zona si ca se va rezolva problema.

ACTUALIZARE 2

In acest moment coloana de vehicule blocate in trafic inspre Targu Lapus se intinde din Grosi pana la intrare in municipiul Baia Mare.

ACTUALIZARE 3

Problemele au inceput inca de la ora 13 cand pe soseaua care leaga Baia Mare de Targu Lapus puteai patina fara probleme. Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu

ACTUALIZARE 4

Conform biroului de presa al IPJ Maramures pana in acest moment nu au fost aplicate sanctiuni celor care se ocupa de deszapezire (ora 20.30).

CITESTE SI:

GHINION: Maşină avariată după ce un copac a căzut peste ea, pe strada Transilvaniei (FOTO/VIDEO)

CITESTE SI:

NOROC CHIOR: COPACI SI STALPI CAZUTI PE SOSEAUA NISTRULUI. IMAGINI SENZATIONALE LIVE (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Rodica mergea la biserică împreună cu familia, când ar fi derapat şi a plonjat cu maşina în apă. Filmul tragediei cu 3 morți din Satu Mare

Vasile Dale

INCREDIBIL: Un puţulică de 18 ani a încercat să violeze o femeie într-o frizerie din Vişeu de Sus

Redactie

ACCIDENT: UN TIR S-A FACUT PRAF INTRE SEINI SI APA. TRAFIC BLOCAT ZECI DE MINUTE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.