BREAKING NEWSRecomandate

BAIMARENI TERORIZATI: O MASINA FURATA SI MAI MULTE SPARTE INTR-O PARCARE DE PE INDEPENDENTEI (GALERIE FOTO)

Baimarenii care locuiesc pe bulevardul Independentei si care isi parcheaza autoturisme in parcarea din zona Kaufland sunt pur si simplu disperati.

O banda de spargatori dau lovitura dupa lovitura in aceeasi parcare. Din informatiile noastre astazi au fost sparte patru autoturisme, iar de pe un microbuz au furat bateria. Din interior s-au sustras diferite bunuri dar si bateriile de pe el (foto). Dintr-un autoturims hotii au furat pana si un proiect de casa.

Si nu sunt singurele lovituri date in zona respectiva.



La inceputul saptamanii a fost spart un alt autoturism iar hotii au incercat sa fure un Suzuki Jimmy (foto) din parcarea din spatele unui bloc de pe Independentei ziua in amiaza mare. Nu au reusit. Au reusit insa sa fure un VW Golf 3. Mai mult, saptamana trecuta au furat un Suzuki Vitara.

Astazi politistii au venit prompt dupa ce oamenii au sesizat ca autoturismele le-au fost sparte.

Au fost prelevate probe in speranta ca ii vor conduce pe anchetari pe urmele spargatorilor.

vom reveni cu detalii oficiale

Te-ar putea interesa si

FOTO: El este soferul dupa care au tras politistii la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Atelier reparații caroserii din fibră de sticlă și service auto în flăcări pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare (actualizat)

Vasile Dale

Ioan Sas din Sighetu Marmației, avocat și cântăreț de muzică populară, va fi reprezentantul societății civile în CSM

Vasile Dale

2 mesaje

Gabi decembrie 22, 2018 at 4:22 pm

Hai cu amnistia si grațiere :))) Psd ati votat ,psd iti avea ! Da i cu furturile ! Hai Psd !

Raspunde
Cetateanul decembrie 22, 2018 at 5:15 pm

Da-i cu capitalismul salbatic ! Da-i cu cativa foarte bogati care-i exploateaza pe ceilalti, distrug clasa de mijloc si fac viitorul incert, legat doar de cat de mult castiga, altfel, ghinion, nu ai un loc de munca . Oriunde capitalismul a devenit dominant diferentele dintre clasele sociale s-au majorat si a crescut violenta inca de la scoala – vezi programele politiei, dupa parerea mea frectie la picior de lemn – .
Toti … apar prin presa si predica ‘piata libera”, tocmai piata atat de libera si corecta incat deja este o problema mondiala .
Capitalismul salbatic INCURAJEAZA : , desfiintarea notiunii de familie, coruptia, exploatarea, escroheria, somajul, consumul de droguri si cam toate relele posibile pentru cei care nu fac parte din casta exploatatorilor .
In timp ce altii scot banii cu sacii din tara, tineretul emigreaza sau se reprofileaza pe ce vezi si tu zilnic : INFRACTIUNI .
Sarbatori frumoase !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult