BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Tragedie: Catalin venise din Tulcea in Baia Mare unde isi gasise iubirea vietii. A murit nevinovat ucis de un sofer baut (foto/video)

Catalin avea 29 de ani. A muncit ani de zile in Grecia. Cand a renuntat la munca in strainatate a venit in Baia Mare, unde si-a gasit iubirea vietii. Vroiau sa se casatoreasca.

Catalin muncea la Brutaria Cernestean. Iesise din schimb si se indrepta spre statia de autobuz pentru a merge acasa. Atunci, intr-o clipa totul s-a transformat intr-o tragedie.

Un sofer din Baia Sprie urcase la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice. A pierdut controlul BMW-ului si a intrat in pietonii aflati pe trotuar. Masina nu s-a oprit aici, ci s-a infipt in peretele unei case.



„Un pieton a decedat si alti doi au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs la Tautii de Sus.

Verificarile politistilor au relevat ca cei trei pietoni, care mergeau pe trotuar, au fost surprinsi si accidentati de un autoturism condus cu viteza excesiva. La volan se afla un tânăr de 31 de ani din Baia Sprie.

Acesta  s-a angajat în depășirea unui alt autoturism condus în aceeași direcție de mers, respectiv Baia Mare – Baia Sprie, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit carosabilul prin partea stânga și a ajuns pe trotuar, accidentandu-i pe cei trei pietoni.

Autoturismul s-a oprit apoi în peretele unei case. Din pacate, in urma impactului un tanar de 29 de ani a decedat iar altul de 20 de ani si o femeie de 30 de ani, răniți, au fost transportati la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa” au precizat oficiali IPJ Maramures.

CITESTE SI:

TRAGEDIE LA Tăuţii de Sus: Un băiat de 29 ani accidentat mortal pe trotuar de un BMW scapat de sub control. Alti doi raniti grav. SOFERUL ERA BAUT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

IMPACT FRONTAL: PATRU PERSOANE INCARCERATE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN ZONA POPASULUI REGAL. UNA A DECEDAT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Locomotiva trenului de navetişti Baia Mare – Jibou a luat foc la Mireşu Mare. O sută de călători s-au autoevacuat

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Microbuzul şcolar din Bârsana, lovit de o maşină. 10 elevi au scăpat teferi

Redactie

SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE: ”Chinezu” a bătut un băimărean din senin. L-au arestat preventiv (EXCLUSIV) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

2 mesaje

GABI decembrie 24, 2018 at 1:00 am

Un cacat ala care a condus baut !Nu trebuie iertat.Vreo 50 de ani de puscarie ! Astia or sa sara pe mine,ca oricui i se poate intampla,bla,bla,bla…Ca are drepturi! Cand a baut si a urcat la volan,si le-a pierdut.UN OM DE NIMIC,UN BETIV.

Raspunde
Psihopat decembrie 24, 2018 at 1:58 am

Boss este usor sa scri o poveste emotionanta ca sa captezi atentia dupa ce se intampla tragedii dar mai greu este sa faci ceva care chiar conteaza adica sa previ nenorociri. De exemplu la Borsa acum cateva seri un interlop Radu Discoteca cu mai multe dosare penale printre care si tentativa de omor a tras cu arma de foc intr-o masina de mai multe ori in mijlocul strazii fiind ca a fost blitat de ceilalti participanti la trafic ca sa elibereze soseaua. Sper sa scrii ceva de asta ca sa fie bagat in puscarie pe acest psihopat.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult