BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Tragedie la Seini / actualizare: Accident cu o victima incarcerata decedata pe loc. La volan se afla un tanar de 19 ani din Bixad (FOTO, VIDEO)

Tragedie in aceasta dimineata pe strada Victoriei din Seini.

Un grav accident s-a produs la Seini. Conform primelor informatii in urma evenimentului rutier a rezultat o victima incarcerata ce prezinta leziuni incompatibile cu viata.

Intervin pompierii militari de la descarcerare, echipaje de politie.

Actualizare

Masina a parasit DN1 C, a trecut prin poarta şi s-a infipt pur si simplu intr-o casa.

Din pacate pentru sofer nu s-a mai putut  face nimic.

Vom reveni

foto: Crainic Mimi

 

Actualizare – IPJ Maramures

Azi dimineata, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini s-a produs un accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 19 ani si-a pierdut viata. Tanarul, domiciliat in comuna Bixad, judetul Satu Mare, conducea pe directia Satu Mare – Baia Mare.
Intr-o curba usoara la dreapta, soferul a parasit partea carosabila prin stanga si s-a oprit cu autoturismul in peretele unui imobil. In urma impactului, tanarul de la volan a decedat.
Verificările politistilor au relevat ca acesta avea permisul de conducere retinut. Polițiștii continua cercetarile.
Actualizare – ISU Maramureş
Astăzi dimineață, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. Din păcate pentru persoana de 19 ani nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viața.

Te-ar putea interesa si

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: Măsuri luate la nivelul Ambulatorului privind desfășurarea activității după expirarea stării de urgență

Vasile Dale

Vinul bun are gust de tradiție. Cum au reușit doi maramureșeni să transforme un obicei strămoșesc într-o sărbătoare populară

Redactie

Cristian Niculescu: Întâlnirea demnitarilor cu seniorii liberali la Ocna Șugatag

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.