BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Al 6-lea accident in 12 ore: Impact violent intre o masina de politie si un autoturism la Barsana (FOTO EXCLUSIV ACTUALIZARE)

Seria accidentelor cauzate de neadaptarea vitezei la conditiile de drum, carosabil acoperit cu zapada, continua in judetul Maramures. De aceasta data, accidentul cu numarul 6, s-a produs pe drumul judetean 186 Vadu Izei – Sacel, la iesirea din localitatea Barsana spre Stramtura.

Din primele informatii se pare ca in accident au fost implicate doua autovehicule: o autospeciala de politie si un autoturism.

La fata locului au sosit imediat patru echipaje de politie care au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Primele concluzii duc clar spre neadaptarea vitezei la drumul acoperit cu zapada.



Va reamintim ca in ultimele 12 ore in Maramures s-au mai produs cinci accidente rutiere: unul pe DN18, la iesirea din Borsa spre Moisei; doua accidente in Baia Mare si doua accidente pe DN1C, in Lapusel. Din fericire, in cele sase accidente nu a fost nimeni ranit.

Actualizare: IPJ Maramures

Biroul de presa al IPJ Maramures a facut urmatoarele precizari referitoare la accidentul din Barsana: Evenimentul rutier s-a produs la ora 10.15 pe DJ186. Din primele cercetari s-a constatat faptul ca un barbat in varsta de 33 ani, cetatean intalian, care conducea un autoturism dinspre Barsana spre Rozavlea, intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga a pierdut controlul volanului, a intrat in derapaj, a patruns pe sensul opus de mers, acrosand partea stanga fata a unei autospeciale de politie condusa regulamentar. In urma impactului, autospeciala de politie a fost proiectata in santul din partea dreapta a sensului de mers. Nicio persoana nu a fost ranita.

CITESTE SI:

BORŞA: Încă o maşină a ajuns în şanţ din cauza neadaptării la condiţiile de drum (FOTO)

CITESTE SI:

Ultima ora: Al doilea BMW distrus la Lapusel in aceasta seara. A lovit un stalp si un gard din beton (foto)

CITESTE SI:

SASE MASINI DISTRUSE: Ninsoarea face pagube in Maramures. BMW in sant in Lapusel. Doua accident in Baia Mare (foto/video)

CITESTE SI:

Ultima ora: Un AUDI s-a rasturnat langa Dedaman in Baia Mare pe soseaua acoperita cu zapada (foto/video)

Te-ar putea interesa si

PSD Maramureș: Peste 16 milioane de lei pentru costruirea Bazei sportive Tip 1 și a bazinului de înot didactic în Vișeu de Sus!

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Imagini șocante – Tânăr inconștient căzut în stradă în Baia Mare. Bărbat decedat lângă poarta casei în Inău

Redactie

COD GALBEN: Pericol de inundaţii pe râurile din bazinul Vişeu

Redactie

1 mesaj

Ufjfj ianuarie 9, 2019 at 2:15 pm

Are roti corespunzătoare mașina de politie ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult