BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ATENTIE SOFERI! Ninge in tot judetul. Din cauza drumului alunecos un carutas s-a rasturnat cu caruta pe strada Europa (FOTO)

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din judet este curat si umed, cu exceptia DN 18, pe Dealul Hera, intre km 84 si km 94, respectiv in Pasul Prislop, intre km 156 si km 180, unde se gaseste pe carosabil un strat de zapada framantata, cu grosimea cuprinsa pana la 1 cm.

Cerul este acoperit, ninge, pe DN 18, in Pasul Gutai, la Viseu de Sus si in Pasul Prislop. Pe DN1C si E58 fulguieste.

Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 165 si km 175. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 16 utilaje si au raspandit 86 tone sare. De asemenea, s-a utilizat o cantitate de 1400 tone clorura de calciu pe DN1C si E58.



„Derapaj” cu caruta direct in sant pe strada Europa

Un incident mai putin obisnuit a avut loc astazi pe soseaua de centura a municipiului Baia Mare, strada Europa.

Caii care tractau o caruta au alunecat pe soseaua acoperita cu zapada, iar carutasul nu i-a mai putut controla. Caruta s-a rasturnat in santul din stanga directiei de mers. Din fericire, omul si nici animalele nu au fost ranite.

Stratul de zapada in Maramures

Stratul de zapada masoara: 77 cm la Cavnic, 76 cm in Pasul Gutai, 68 cm la Firiza, 64 cm la Baiut, 55 cm la Luhei,  49 cm la Coroieni, 38 cm la Grosii Tiblesului, 38 cm pe Valea Vaserului, 37 cm in Baia Borsa si Poiana Borsa, 32 cm la Leordina, 31 cm la Razoare, 30 cm la Suciu de Jos si Moisei, 29 cm la Targu Lapus, 23 cm in Baia Mare, 20 cm la Vf. Iezer, 19 cm la Ocna Sugatag, 15 cm la Sighetu Marmatiei.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -7 grade la Targu Lapus, Cavnic, Borsa, Viseu de Sus, Petrova si Ocna Sugatag, -6 grade la Sighetu Marmatiei si Baia Sprie, -5 grade in Baia Mare, Seini, Somcuta Mare.

Maine va ninge abundent

Maine, 13 ianuarie a.c., sunt asteptate ninsori pe arii extinse.  Noaptea, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita ce pot favoriza formarea poleiului. Local cantitatile de apa vor insemnate si se va depune strat consistent de zapada. Vantul va sufla slab la moderat, iar in cursul noptii cu intensificari locale, iar la munte va sufla moderat pana la tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 1 grad, iar cele minime intre -4 si 0 grade. Izolat se va semnala ceata

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Vasile Dale

ACCIDENT: S-A INFIPT CU BMW-UL INTR-O CONDUCTA DE GAZ SI INTR-UN STALP LA TAUTII MAGHERAUS (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ATENȚIE LA ESCROCI: E-mailuri false în cu numele Poliției Rutiere primite de șoferi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult