BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BORSA SALBATICA: COLT ALB LOVESTE DIN NOU – A navalit in frizeria fostului comandant al Politiei Borsa si a snopit in bataie un tanar (EXCLUSIV)

Avem informatii de ultima ora din Borsa. 11 luni s-a abtinut celebrul deja Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de “Colt Alb” (foto). A facut-o din nou lata in aceasta seara la Borsa.

Conform informatiilor noastre Colt Alb ar fi intrat intr-o frizerie unde pur si simplu l-a snopit in bataie pe un tanar din Borsa. Motivele deocamdata nu sunt cunoscute. Se pare ca agresorul nu ar fi fost singur, ci ar fi fost insotit de inca doua persoane.

Cert este ca in urma agresiunii victima a ajuns la Unitatea Primiri Urgenta a Spitalului de Recuperare Borsa, unde in acest moment medicii ii acorda primul ajutor.



Totodata, politia este la fata locului unde audiaza persoane pentru a afla exact ce s-a intamplat. Dupa ce va primi ajutor medical victima va fi audiata de politie.

Sa mai spunem doar ca sursele noastre sustin ca frizeria respectiva ar apartine chiar fostului comandat al Politiei Orasului Borsa. Asadar, tupeu maxim din partea lui „Colt Alb” .

Va reamintim ca borseanul Colt Alb a fost implicat intr-un alt scandal la mijlocul lunii februarie 2018, cand un salvamontist a fost lovit fara mila intr-un local din Borsa. Cateva zile mai tarziu (patru zile mai exact, n.r.) dupa ce am mediatizat intens acest caz, politistii l-au saltat si retinut. Doar ca procurorul a dispus eliberarea sub control judiciar.

Suntem curiosi acum ce se va intampla.

ACTUALIZARE

„Politistii au intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice” a precizat pentru vasiledale.ro, Florina Metes purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Victima nu a necesitat internarea.

Vom reveni cu declaratii, detalii si imagini referitoare la acest incident sangeros petrecut in aceasta seara in micutul orasel de la poalele Pietrosului.

CITESTE SI:

BORSA SALBATICA – EXCLUSIV: TANAR BATUT CU PUMNII INTR-UN LOCAL DIN BORSA DE „COLT ALB” (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

CITESTE SI:

URMARE BATAIE BORSA – COLT ALB A FOST SALTAT SI RETINUT DE POLITIE. CE VA FACE AZI PROCURORUL DE LA VISEU?

CITESTE SI:

URMARE INCIDENT BORSA: COLT ALB PUS SUB CONTROL JUDICIAR DE PROCUROAREA DE LA VISEU. VEZI CE INTERDICTII ARE

Te-ar putea interesa si

Mai Dulce. Cofetarie torturi si candybar la targul de nunti din Vivo mall Baia Mare

Vasile Dale

Fenomenul copiilor cu copii. În Maramureș aproape 200 de mămici au între 10 și 16 ani

Vasile Dale

ÎN TIMPUL SLUJBEI LA BISERICĂ: Doi pompieri au salvat viața unui băimărean în vârstă de 69 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult