BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

SOCANT: Femeie gasita moarta sub un pod din Iadara. Anchetatorii nu exclud violul urmat de crima

O descoperire macabră a fost făcută în dimineaţa zilei de sâmbătă, 12 ianuarie, în satul Iadăra, care aparţine de comuna Mireşu Mare.

O femeie a fost găsită decedată sub un pod din sat. Neoficial, sătenii vorbesc şi despre faptul că aceasta ar fi fost bătută şi violată înainte de a fi ucisă. În cazul în care informaţia se confirmă, vorbim despre agresiune fizică şi viol, urmate de crimă.

ACTUALIZARE – Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Maramureş, poliţiştii maramureşeni au început o anchetă.

“O femeie în vârstă de 49 de ani a fost găsită decedată pe raza localităţii Iadăra. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Localnicii vorbesc despre faptul că în Iadăra ar exista un cuibuşor de nebunii, unde unii indivizi proveniţi din familii dezorganizate, consumatori de alcool, s-ar întâlni să bea împreună. În plus, acolo s-ar întreţine frecvent relaţii sexuale.

În seara zilei de vineri, femeia ar fi consumat alcool cu câţiva indivizi din “clanul Velea”. La un moment dat, ar fi izbucnit un conflict, iar femeia ar fi fost bătută măr. Nu se cunoaşte în prezent dacă raportul sexual ar fi avut loc cu permisiunea femeii sau dacă a fost constrânsă. Cert este că victima s-ar fi ascuns sub un pod, unde a fost găsită decedată sâmbătă dimineaţă.

Informaţiile nu au fost confirmate oficial, până în prezent.

Material în curs de actualizare

Sursa: AxaNews.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Accident violent în Baia Mare. 8 persoane rănite usor (actualizare)

Vasile Dale

POLIȚIA RUTIERĂ: Două accidente în anchetă, dosare penale pentru conducere fără permis sau sub influența alcoolului

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Michel din Băița Băii (Maramureș) a fost snopit în bătaie de ciobani. Legenda mondială în lumea motocicliștilor spune că va iubi în continuare România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.