BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Descinderi in forta ale mascatilor de la Grupa Operativă a Jandarmeriei Maramureş in aceasta seara in localitatea Hideaga, comuna Satulung.

Din primele informatii se pare ca intre doua familii de etnie rromă din Hideaga ar fi izbucnit o cearta. De la cuvinte grele până la agresiune nu a fost decât un pas.

Polițiștii din Satulung chemați la fața locului au fost nevoiți să ceară sprijin de la mascații din Baia Mare.



Ajunși la Hideaga aceștia au calmat spiritele. Mai multe persoane au fost conduse la audieri de polițiștii din Satulung. Aceștia urmează să dispună măsuri legale în consecință.

Actualizare

Cearta dintre cele doua familii ar fi pornit de la schimbarea pastorului bisericii. In urma scandalului mai multe femei din comunitate au facut atacuri de panică şi au fost duse la Spitalul Judetean, una dintre ele suferind un preinfarct.

Tulburarea ordinii şi liniştii publice la Hideaga – IPJ Maramureş

 

Aseară la ora 18.23, Poliţia Şomcuta Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că în faţa unui lăcaş de cult din localitatea Hideaga are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, pe drum aflându-se mai multe persoane care se agresau reciproc.

Sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, poliţiştii au reuşit aplanarea conflictului.

Din verificările efectuate s-a stabilit că o ceartă care a izbucnit în biserică între două femei a degenerat într-un scandal general. În urma agresiunilor două persoane au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi alte două s-au prezentat singure. Niciuna nu a necesitat internarea. Poliţiştii au identificat 14 persoane implicate şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la activitatea infracţională.

 

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE ATAC LA BORŞA: SMS-uri cu ameninţări cu moartea primite după atacul din noaptea trecută

Vasile Dale

NEBUNIE IN BAIA MARE: DOI FRATI AU BATUT MAR CLIENTUL UNUI LOCAL (GALERIE FOTO CITITORI)

Vasile Dale

FOTO: Un muncitor din Deseşti, care lucra la faţada Mănăstirii Bobota, a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat la Oradea cu elicopterul SMURD

Redactie

1 mesaj

evlaviosu ianuarie 21, 2019 at 1:22 am

Evlaviosi oameni.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult