BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SI-A LĂSAT MAȘINA UNDE A APUCAT FĂRĂ RUȘINE: Un băimărean nu a putut pleca cu mașina la o înmormântare în Suceava iar poliția nu a putut decât să îi lase o citație (FOTO)

Un băimănărean nu a reușit nicicum să iasă astăzi din propriul garaj situat pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Asta după ce un alt șofer și-a lăsat autoturismul de izbeliște, făcând imposibilă orice manevră.

Cititorul nostru ne-a trimis câteva fotografii realizate la fața locului. Totodată acesta a spus că a cerut ajutorul Poliției Locale dar și Poliției Rutiere.

Agenții sosiți la fața locului au reușit să identifice proprietarul autoturismului, care locuia pe strada IL Caragiale din Baia Mare, însă nu au putut face mare lucru pentru a-l ajuta pe băimăreanul care nu putea ieși cu mașina din propriul garaj. Singurul lucru pe care-l puteau face agentii de poliție a fost acela de a-i lăsa o citare la sediul poliției.

”Nu este pentru prima dată când respectivul își lasă mașina aici. I-am lăsat scris luni, 20 ianuarie 2018, în parbriz să nu o mai lase parcată aici pentru că trebuie să folosesc mașina zi de zi. Astăzi trebuia să plec cu mașina la Suceava la o înmormântare. Nici până la ora 12 nu am reușit să ies cu mașina pentru a putea porni la drum. Așa ca am fost nevoit să merg cu autobuzul. Am cheltuit bani cu taxi-ul, apoi bani de bilet, să nu mai spun că timpul pierdut pe drum este mult mai mare. Este incredibil câtă nesimțire pot avea unii oameni. Polițiști mi-au spus că nu pot decât să îl citeze și apoi să îl amendeze probabil. Sau mai puteam rezolva, pe cheltuiala mea, să chem o mașină să o ridice cu polițiștii de față și să o mute în altă parte. Astăzi a tras și frâna de mână și a lăsat-o și în viteză, asta ca să fie sigur că nu o mută nimeni din loc” ne-a scris cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun, comuna Poienile de Sub Munte a rămas trei ore în beznă. Pompierii civili au tăiat copacii căzuți pe rețeaua electrică

Vasile Dale

VIDEO: Impact între două autoturisme la Vivo Mall. Trafic dirijat de Poliţia locală

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la o fabrică de şuruburi din Sighetu Marmaţiei. AVERTISMENT: Fumul ar putea fi TOXIC (ACTUALIZARE 4)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.