BREAKING NEWSEveniment

DUPĂ MAȘINA DRUSAL-ULUI, ”ALAI DE NUNTĂ”: O stradă întreagă blocată de un șofer ce și-a parcat aiurea mașina (FOTO/VIDEO)

Imagini inedite surprinse astăzi de o băimăreancă pe strada Transilvaniei. Parcarea total aiurea a unui șofer a făcut ca mașina de gunoi a Drusal-ului să nu mai poată trece fără a produce daune materiale.

După câteva minute în care șoferul a tot încercat să treacă pe stradă printre mașinile parcate și pe dreapta și pe stânga părții carosabile, acesta s-a dat ”bătut”.

Totuși, ajutat de ceilalți angajați ai Drusal-ului de pe autovehicul au încercat să mute cu mâinile goale autoturismul parcat aiurea. Nu au reușit”

În tot acest timp, după mașina de gunoi s-a format o coloană de mașini ce se întindea pe întreaga stradă, mai ceva ca la un ”alai de nuntă”.

Cum situatia nu a putut fi rezolvată nicicum toate mașinile au intrat pe interzis pentru a putea debloca strada iar șoferul Drusal-ului a efectuat manevra de mers înapoi pentru a-și putea continua munca de colectare a gunoiului menajer din zona Transilvaniei.

foto/video: Iuliana Stenczel

Te-ar putea interesa si

PUȚIN CÂTE PUȚIN: Salvatorii montani din Borșa, în sprijinul familiilor nevoiașe și copiilor sărmani din zonele greu accesibile (foto)

Vasile Dale

Contrabandişti „vânaţi” prin munţi, cu drezina. Pe aceeaşi cale ferată, veche de un secol, circulă şi Mocăniţa

Redactie

SCANDAL UDMR – Cherecheș LA CASTANIADĂ: Kurtos-ul unguresc și drapelul românesc l-au lăsat fără atribuții pe viceprimarul de etnie maghiară al municipiului Baia Mare!

Vasile Dale

1 mesaj

Adrian ianuarie 25, 2019 at 4:02 pm

Sunati la politie sa o ridice.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.