BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO/FOTO: Cinci victime într-un accident rutier produs la Sighet. Un mort și patru sunt încarcerați

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Iapa, in varf la Cearda, din municipiul Sighetu Marmației.

Din primele informații se pare că în accident sunt implicate doua autoturisme. În urma impactului patru persoane rănite grav, dintre care trei sunt încarcerate.

Intervine Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, SMURD Sighet, Ambulanța Sighet și Poliția Sighet.

ACTUALIZARE 1

Din păcate o persoană a fost declarată decedată. Celelalte trei persoane au fost scoase și în acest moment medicii îi evaluează din punct de vedere medical.

Actualizare 2

Conform ultimelor informați se pare că au fost cinci victime în total, din care una decedata. Spre Sighetu Marmației se deplasează în acest moment un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD Baia Mare și autospeciala de transport victime multiple.

Actualizare 3

Persoanele rănite rănite în accident sunt în vârstă de 30 (doua victime), 31, 21 si 19 ani. Barbatul decedat avea 30 de ani și era din Săpânța.

Vom reveni

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Grindina a creat probleme la Cavnic. Vântul a ridicat sterilul de pe halda de la Tăuții de Sus și l-a dus peste Baia Mare

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? Aparţinătorii îl caută pe Tînc Radu, dispărut din Mogoşeşti. A fost găsit (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

COD ROȘU LA SPITALUL JUDEȚEAN: Medici, asistenți, brancardieri – pozitivi. Secții întregi închise. DSP se ascunde și nu spune nimic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.