BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DEALUL PIETRIŞ: Impact violent cu un copac!

Un accident rutier s-a petrecut azi dimineaţă, din fericire fără victime, doar cu pagube materiale.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 18B, pe Dealul Pietriş. Din cauza unei manevre greşite, un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de copac.

În acest weekend, poliţiştii rutieri și cei de ordine publică au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (abateri pietoni și viteză neadaptată sau excesivă) și a faptelor antisociale.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat trei bărbaţi care conduceau autovehicule fără a deţine permise de conducere şi doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate. În toate cele cinci cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.
Poliţiştii vor continua acţiunile punctuale, în special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din județul Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Au fost anunţaţi primii artişti la Neversea 2023

Redactie

EXCLUSIV. ACCIDENT ÎN ŞOMCUTA MARE / ACTUALIZARE: O educatoare lovită pe zebră de o maşină condusă de un colonel

Vasile Dale

ACCIDENTE: PIETON ACCIDENTAT MORTAL IN MARA. ACCIDENT SI IN BAIA SPRIE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.