BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

POLIŢIŞTII DIN FĂRCAŞA, ÎN LUPTA CONTRA BRACONIERILOR: O infracţiune şi două sancţiuni contravenţionale aplicate, în urma unor controale pe malul râului Şomeş

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa, împreună cu specialişti din cadrul AJVPS Maramureş, au organizat la finalul săptămânii trecute o acţiune pe malul râului Someş, pentru protejarea fondului piscicol şi pentru asigurarea respectării prevederilor legale.


În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat un bărbat din Mireşu Mare care folosea unelte de pescuit confecţionate artizanal, interzise de lege. Toate uneltele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar peştele găsit a fost eliberat în habitatul natural. Bărbatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de pescuit cu orice alte unelte înțepătoare sau agățătoare prin greblare sau harponare.


Alţi doi bărbaţi din Mireşu Mare şi Ulmeni, depistaţi în timp ce pescuiau fără a deţine permise de pescuit au fost conduşi la sediul poliţiei şi sancţionaţi contravenţional conform prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor Maramureș – COMAND a fost inaugurat

Vasile Dale

VIDEO: Reabilitare termică în bătaie de joc la Baia Mare. Locatarii se plâng că le plouă în apartamente

Vasile Dale

ANUNȚ; HAI ÎN MARAMUREȘ, prezent la 4 târguri internaționale de turism

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.