BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO SOCANT: Trei puștani îl lovesc fără milă în stradă pe adolescent din Baia Mare ziua în amiaza mare

Un comportament reprobabil a fost stopat în plină acțiune de polițiștii locali băimăreni, aflați în misiune. Intersecția străzilor Culturii cu 9 Mai din Baia Mare, a fost scena unei bătăi desprinse din filmele cu răufăcători. În plină zi, fără nici o remușcare, trei tineri cu vârste de 13, 16 și 17 ani l-au snopit în bătaie pe un adolescent ce se plimba prin zonă.

Doar intervenția promptă și profesionistă a polițiștilor locali a făcut ca această ,,corecție” să fie stăvilită și adolescentul agresat să scape de furia agresorilor înfuriați și plini de adrenalină.

Poliția locală a aplicat amenzi usturătoare celor implicați în nesăbuitul act violent iar părinții tânărului de 13 ani, vor răspunde pecuniar pentru lipsa de supraveghere și educație pe care ar fi trebuit să o acorde teribilistului. Deasemenea, conducerile unităților de învățământ unde agresorii frecventează programe școlare, vor fi informate cu privire la gestul nesăbuit al discipolilor lor.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – CLIPE DE COȘMAR: Persoană lovită în cap de sticla desprinsă dintr-un geam de la VIVO Baia Mare

Vasile Dale

BAIA MARE, SEINI, GROŞI: Percheziții domiciliare într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Aluviuni aduse de viituri pe DJ184 la Cavnic. 35-40 l/mp au căzut în câteva minute

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.