Important

ŞI-AU PIERDUT LIBERTATEA: O femeie din Baia Sprie a ajuns după gratii pentru contrabandă, iar hoţul de medicamente a fost arestat preventiv

Cercetată după ce a fost prinsă în flagrant că vindea ţigări de contrabandă, o femeie de 35 de ani din Baia Sprie şi-a pierdut libertatea. Următorii doi ani din viaţă şi-i va petrece în penitenciar, după ce Judecătoria Baia Mare a condamnat-o la  executarea pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 04 februarie, polițiștii de investigaţii criminale din Baia Sprie au pus în aplicare mandatul emis de instanţă şi au depus-o în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

***

Băimăreanul de 33 de ani, reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările continuă. El este bărbatul care a încercat să fure medicamente dintr-o farmacie din Baia Mare.

Ştirea iniţială aici

 

Te-ar putea interesa si

TRADIŢII ÎN MARAMUREŞ: Ritualul străvechi din prima zi de Paşte care aduce sănătate şi noroc: spălatul feţei cu apă, ou roşu şi bănuţ

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Se prelungește cu doi ani perioada de implementare și finanțare pentru proiectele din PNDR 2014-2020!

Vasile Dale

RESTRICŢII DE SĂRBĂTORI: Revelion 2021/2022 – Spunem ”La Mulți Ani” la ora 21.00, apoi românii se bagă la ”somnic”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.