Azi, la ora 14.40, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism.

Anunțați inițial ca ar fi vorba de un accident rutier produs în urma coliziunii dintre două autoturisme, la ieșirea din municipiul Carei spre Ianculești, la eveniment s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Ajunși la fața locului, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau ieșite în afara carosabilului. Forțele au fost suplimentare cu încă două ambulanțe aparținând SAJ.

În urma acestui accident au rezultat 3 victime: un tânăr de 19 ani încarcerat, pentru a cărui extragere s-au folosit accesoriile și procedurile specifice de descarcerare și alte două persoane, care au suferit diferite traumatisme.

Celor trei, aflați în stare de conștientă și cooperanți, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportați la spital.

Conform colegilor de la PresaSM.ro accidentul s-ar fi produs după ce șoferul autoturismului Dacia Logan înmatriculat în județul Maramureș a încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure. Șoferul unui autoturism BMW a intrat în depășirea legală a unui autobuz, iar ulterior a rezultat coliziunea dintre Dacia și BMW.

Mai mult, șoferița unui autoturism marca Hyunday a oprit de urgență, pentru a nu intra în coliziune cu alte mașini, iar șoferul unui alt autoturism aflat în spate, nu a păstrat distanța regulamentară, intrând în coliziune.

Autoturismul Dacia Logan s-a oprit în gardul unui atelier auto, iar BMW-ul s-a oprit într-un cap de pod. Un autoturism Hyundai a ajuns direct în șanț.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele acestui grav accident rutier. Niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Foto: ISU SATU MARE

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.