Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV. BĂTAIE ÎNTRE ELEVE: O fată de 17 ani din Sighetu Marmaţiei, snopită în bătaie de o colegă de liceu (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Pe adresa [email protected] am primit imagini video şocante de la Sighetu Marmaţiei, unde o elevă a Liceului Forestier a fost pur şi simplu snopită în bătaie de o elevă a Liceului ”Gheorghe Pop de Băsești”.


Incidentul s-a produs în cartierul 1 Mai din Sighetu Marmaţiei, în plină zi, după orele de curs.

Conform martorilor, agresoarea ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi făcut ochi dulci iubitului ei.



Aceiaşi martori susţin că incidentul a fost trecut sub tăcere, deoarece liceenii se tem să vorbească, ei spunând că agresoarea nu este la prima faptă de acest gen.

Conform acestora în urmă cu două luni aceeaşi fată ar fi agresat o altă tânără, de aceeaşi vârstă, din cartierul sighetean Iapa. La momentul respectiv părinţii victimei au depus plângere la poliţie, iar minora ar fi primit trei săptămâni de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”In urma articolului aparut in mass media, politistii din Sighetu Marmatiei s-au sesizat din oficiu, au identificat atat victima cat si agresoarea, au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a dispune masuri in consecinta” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.
De altfel, astăzi eleva însoțită de părinți a fost la Poliția municipiului Sighetu Marmației unde a depus plângere pe numele agresoarei.
ACTUALIZARE 2 – ISJ Maramureș
Conform informațiilor noastre pe fir a intrat și Inspectoratul Școlar Maramureș. “Am luat legătura cu directorii în acest sens. Tânăra agresată a anunţat că va depune plângere la poliţie, astfel că se va aştepta întâi finalul anchetei. Procedura este în această formă, întrucât incidentul nu a avut loc în incinta unei unităţi de învăţământ. Odată ce poliţia va da un verdict, directorii vor lua demersurile care se impun”, a declarat Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş.
ACTUALIZARE 3 – Agresoarea amenință
Conform surselor noastre, în urmă cu puțin timp, agresoarea a amenințat părțile vătămate pe pagina de socializare.
O să ai de umblat pe la poliție draga mea… Că eu am PILE! Tu ești 0”. Apoi eleva agresoare și-a sters contul de facebook.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact între două mașini în intersecția din centrul localității Hideaga

Vasile Dale

INTERVENŢII ISU MARAMUREŞ: Incendiu la o magazie din Borşa, foc la o anexă gospodărească din Sighetu Marmaţiei

Redactie

GER DE CRAPĂ PIETRELE ÎN MARAMUREŞ: Minus 32 de grade Celsius la staţia meteo din Munţii Pietrosul Rodnei

Vasile Dale

2 mesaje

Pop Rosaura februarie 21, 2019 at 1:09 pm

Informati va mai bine!!!

Raspunde
Adi februarie 21, 2019 at 2:32 pm

Incredibil cum se bat 2 fete minore de la SEX, doar asta le interesează din păcate! Școală puțină sau deloc, dar bărbați cât de mulți, jalnic ce ajung să facă 2 pițipoance pentru o tură de sex!!! Fetele astea și-au început viața sexuală de mulți ani, acum se ceartă de la care ajunge prima la 100 de parteneri de plăceri carnale……..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult