BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MISTER ÎN CRIMA DE PE STRADA PETRE DULFU: Bărbatul ar fi fost ucis de soție cu un ciocan după o ceartă. Femeia este angajată la Primăria Baia Mare (FOTO ȘOCANTE – ACTUALIZARE 3)

O crimă care a șocat opinia publică a avut loc în această dimineață în cartierul săsar din Baia Mare. Un bărbat a fost ucis, iar soția sa se află în comă la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Surse ActualMM apropiate anchetatorilor arată că, din primele informații, ar fi vorba de o ceartă care a degenerat într-o altercație între soți, soldându-se cu moartea bărbatului.

Potrivit surselor ActualMM.ro, se pare că arma crimei ar fi un ciocan, dar ancheta este în curs și momentan nu se cunosc informații oficiale.

Tot surse ale ActualMM arată că femeia ar fi angajată la  Primăria Municipiului Baia Mare, cei doi soți având doi copii. Este vorba de un băiat în clasa a 6-a și o fată în clasa a 8-a.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor primarului Catalin Chereches, femeia și-ar fi ucis soțul după ce copiii au plecat la școală. Totul s-ar fi întâmplat după ce soțul ei ar fi atacat-o cu un cuțit. Femeia l-ar fi lovit cu un ciocan. Ea este angajată la Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, echipajul TIM au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

„Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin 112, azi, in jurul orei 13.00, de către o tânără, cu privire la faptul că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare. La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare și ambulanta, care au constatat că bărbatul este decedat, prezentând urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată in stare grava la spital”, precizează poliţiştii.

ACTUALIZARE 3

Conform informațiilor furnizate de Spitalul Județean Baia Mare pacienta este în stare gravă, în comă. Evoluția pacientei este imprevizibilă, pronosticul fiind rezervat, a precizat dr Vasile Pop, directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

https://www.vasiledale.ro/2019/03/04/doua-crime-in-baia-mare-doi-barbati-si-o-femeie-au-fost-gasiti-ucisi-o-alta-femeie-este-in-coma-la-spitalul-judetean-politistii-cauta-criminalul-actualizare/

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un şofer de autobuz din Baia Mare, la un pas să fie luat la pumni în trafic

Redactie

ALERTĂ 112: O pacientă a aprins coșul de gunoi de la Secția Chirurgie a Spitalului Județean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IPJ Maramureș confirmă pentru BaiaMare24.ro! Trei minori abandonați de șoferi. Fetița împușcată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.