BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE – Polițiștii au identificat bărbatul găsit decapitat în zona barajului Firiza. Află detalii incredibile (FOTOGRAFII ȘOCANTE)

Revenim cu detalii incredibile referitoare la un caz prezentat în premieră de vasiledale.ro în data de 13 februarie 2019. Atunci vă anunțam că polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decapitat în zona barajului Firiza.

CONTEXT

”Trupul ar fi fost găsit într-o parte iar capul în altă parte” ne-a scris cititorul nostru în 13 februarie. Informațiile au fost confirmate imediat de IPJ Maramureș. ”Astăzi în jurul orei 14.00, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata ca in zona Barajului Firiza se afla o persoana decedata. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de cercetare care desfasoara verificari in vederea identificarii persoanei si stabilirii imprejurarilor in care a decedat” a declarat în pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.



BĂRBATUL A FOST IDENTIFICAT. NU A FOST CRIMĂ!

Conform informațiilor primite oficiale de vasiledale.ro necropsia a stabilit fără dubii faptul că bărbatul nu a fost victima unei infracțiuni de omor. Totodată după îndelungi verificări s-a stabilit și identitiatea barbatului decedat: este vorba de un constănțean.

”În urma verificărilor polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în județul Constanța. Nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Nu există suspiciuni de omor” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

ANCHETĂ COMPLICATĂ. LOCALNICII SUSȚIN CĂ ANIMALELE SĂLBATICE L-AU UCIS

Conform informațiilor noastre până la aceasta oră ancheta este departe de a se fi încheiat. Localnicii ne-au povestit în exclusivitate despre faptul că anchetatorii, de-a lungul mai multor zile, au bătut din poartă în poartă și au vorbit cu oamenii în speranța că vor reface traseul constănțeanului prin zona respectivă. ”Ne-au tot întrebat dacă l-am văzut prin zonă. Ne-au spus că este un turist turc și ne-au rugat să ne amintim dacă nu cumva l-am zărit pe aici pe la noi” ne-a spus un localnic.

CÂINI SĂLBĂTICIȚI ÎN ZONĂ – TEROARE PRINTRE LOCUITORII ZONEI?

Aceeași localnici suțin că în zona respectivă s-ar fi aciuat o haită de câini maidanezi, care între timp s-ar fi sălbăticit.

”Eu am auzit vorbindu-se că săptămâna trecută aceiași câini sălbatici ar fi atacat o tânără ce trecea cu bicicleta prin zonă. Ne este frică să mai trecem pe acolo. Dacă este adevărat oare autoritățile n-ar trebui să ne anunțe? Să știm să ne ferim. Am văzut și eu mulți maidanezi acolo în zona aceea. Eu sunt sigur că și săracul om a fost victima lor” a continuat cititorul nostru.

CITEȘTE AICI ȘTIREA ANTERIOARĂ:

DESCOPERIRE MACABRĂ: Cadavru găsit de un pescar în apele barajului Firiza. Martorii vorbesc ca ar fi decapitat (PREMIERĂ – ACTUALIZARE)

Te-ar putea interesa si

FOTO – Un adolescent s-a tăiat cu schiurile după ce a căzut pe pârtia Șuior. Record de intervenții pe pârtiile din județ ale salvamontiștilor maramureșeni

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O maşină a distrus semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată de la Hideaga

Vasile Dale

EDITORIAL: JURNALIȘTI CU BOTNIȚĂ ÎN MARAMUREȘ – Pentru a nu avea dificultăți la gândire și acțiune, politicienii semnează contracte de publicitate dictatoriale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult