Important

EVENIMENT: Mâine începe prima ediția a Târgului de Turism al Maramureșului

Prestige Tours parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească a depăsit în 2018, numarul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul anterior.

În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava, în 2017 a extins plecările și din Arad iar în 2018 au avut loc plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri, începând cu 01 iunie și va dura până pe 21 septembrie 2019, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă.



Târgul de Turism al Maramureșului este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Maramureș și Aeroportul Internațional Maramureș, cu suportul agențiilor de turism partenere din zonă.

Evenimentul debutează în mâine 22 martie la Milleniun Business Center din Str. Vasile Lucaciu, nr.2, Baia Mare.

Prestige Tours alături de agențiile de turism partenere au pregătit oferte speciale și multe suprize pentru vizitatori. Atracția principală a târgului va fi cursa directă: Baia Mare – Antalya cu plecări în fiecare sâmbătă începând cu 1 iunie, dar si oferte către Bodrum sau Ciprul din Nord cu plecări directe din Cluj Napoca.

Programul de vizitare în cadrul Târgului de Turism al Maramureșului va fi următorul:
-Vineri, 22 martie: 12:00 – 20:00
-Sâmbătă, 23 martie: 10:00 – 20:00
-Duminică, 24 martie: 10:00 – 18:00

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/276101343317692/

Te-ar putea interesa si

LUPTA ÎMPOTRIVA FALSURILOR: 15 infracţiuni constatate de poliţişti mai multe articole vestimentare contrafăcute ridicate

Vasile Dale

BĂSEȘTI: Activități preventive împotriva violenței în școală! (foto)

Vasile Dale

Primăria Municipiului Baia Mare în parteneriat cu Garda Ecologică Baia Mare au obținut Marele Premiu cu proiectul „Baia Mare curată!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult