BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PERCHEZIŢII: Descinderi ale mascaţilor în Borşa. Șapte arme au fost ridicate și confiscate (FOTO – ACTUALIZARE)

Sursele BaiaMare24.ro ne-au informat că la această oră are loc o percheziție domiciliară în zona Repedea, din Borșa.

Conform acestora se pare că la o vilă de pe Repedea sunt două echipaje de poliție și o dubă cu mascați.

ACTUALIZARE



Conform informațiilor oficiale oferite de IPJ Maramureș în urma perchezițiilor din Borșa au fost ridicate un număr de 7 arme.

„Azi, 27 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, împreună cu polițiștii din Borșa și Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele și dependințele a două persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Au fost confiscate șapte arme, muniție și alte obiecte de vânătoare”.

„Vizați de cercetările polițiștilor au fost un tânăr de 27 de ani și un bărbat de 52 de ani, ambii din orașul Borșa. Mandatele de percheziție domiciliară au fost emise de Judecătoria Dragomirești în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat în 2018.

La una dintre locațiile percheziționate polițiștii au găsit mai multe bunuri deținute ilegal, printre care șase arme de vânătoare letale și una neletală, amortizor confecționat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartușe, obiecte de vânătoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, căprior și mistreț, precum și 17 kg de vânat. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Verificarile efectuate de politisti in bazele de date indica faptul ca proprietarul locuintei în care au fost găsite bunurile, respectiv barbatul de 52 de ani, nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii.

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, continua urmarirea penala fata de acesta pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fata drept.

Preluare BaiaMare24.ro.

Te-ar putea interesa si

CULESUL VIEI, RITUAL ÎN MARAMUREŞ: Strugurii se adună după obiceiuri vechi şi se storc într-o presă de lemn

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Depistat în trafic, la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și cu substanțe interzise ascunse sub îmbrăcăminte

Redactie

SATU MARE: Maramureşeni implicaţi într-un accident rutier soldat cu trei victime (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult