BREAKING NEWSEveniment

RASTURNARE DE SITUAȚIE: Medicii legiști spun că moartea bărbatului de pe Castanilor nu a fost violentă

Răsturnare de situație în cazul decesului de ieri de pe strada Castanilor din Baia Mare. IPJ Maramureș a furnizat astăzi informații oficiale referitoare la rezultatele necropsiei. Aceasta ar fi fost neviolentă, fiind provocată de cauze medicale. 
”În urma efectuării necropsiei asupra cadavrului bărbatului decedat ieri pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare, s-a constatat că moartea a fost neviolentă și a fost provocată de cauze medicale. În cauza nu a fost dispusă nicio măsură preventivă împotriva vreunei persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale” se precizează în comunicatul de presă al IPJ Maramureș.

De cealaltă parte vecinii susțin în continuare varianta unui omor. Vecinii spun că certurile erau frecvente între cele două părți. “Se certau pentru pământ. Casele lor erau una lângă alta, aveau o alee comună, care trecea prin curtea celui omorât. Celălalt, care a lucrat pe la Securitate (n.red. – informație neconfirmată oficial!), trebuia să treacă prin curtea lor să ajungă la casa lui. Chemau poliția foarte des, se certau des. Erau mereu în conflict. Nu am fost acasă acum, dar mi s-a povestit că s-au bătut atâta de tare, încât unul dintre ei a murit. Celălalt, cel care a comis crima, e un scandalagiu, mereu se certa”, au relatat vecinii pentru AxaNews.ro.

Caz extrem de ciudat

Cazul este unul foarte ciudat, susțin anchetatorii. Asta și pentru că circumstanțele în care s-a produs tragedia sunt, încă, neclare. Mai exact, la 112 a sunat, inițial… suspectul crimei.

“Astăzi, 9 aprilie, s-a înregistrat o cauză. Infracțiunea este de omor. Din primele cercetări, evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan între doi vecini de pe strada Castanilor din Baia Mare. Cei doi au avut conflicte anterioare și există mai multe plângeri făcute de cele două părți. Există și un dosar aflat pe rolul instanței. Interesant este faptul că, la 112, a sunat suspectul crimei, care a reclamat că este bătut de bărbatul care a decedat ulterior. Așteptăm concluziile expertizei medico-legale. Cercetările continuă, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs infracțiunea”, a declarat inițial, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/04/09/crima-in-baia-mare-un-baimarean-ar-fi-fost-ucis-de-unul-dintre-vecini-foto/

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: CJSU Maramureș transmite INFORMAȚII FALSE către cititori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Un maramureşean s-a răsturnat cu camionul într-un sens giratoriu din zona Halmeu

Redactie

TRAGEDIE LA ARDUZEL: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.