Maramuresul Istoric

CĂUTAT PENTRU TÂLHĂRIE: Braşovean, oprit de poliţiştii de frontieră sigheteni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au identificat și predat autorităților competente un român, căutat de autorități pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie și furt calificat.

În data de 04 mai 2019, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, M.D., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Brașov.

La control, s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul avea de executat o pedeapsă de cinci ani și trei luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Te-ar putea interesa si

ŞOFER IRESPONSABIL: Manevre ilegale și periculoase de depășire la viteze amețitoare, prin Sighetu Marmaţiei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Viţică salvată dintr-o fântână de pompierii sigheteni

Vasile Dale

BORȘA: Simona Timiș – ”Vă întreb pe dumneavoastră şi pe toată lumea asta: Cine nu şi-ar aduce mama acasă?” (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.