BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

A FOST IDENTIFICAT: Pilotul elicopterului prăbuşit la Săpânţa: un bărbat de 48 ani din Viciebsk – capitala terorismului din Belarus (VIDEO)

În urmă cu puțin timp anchetatorii au reușit să identifice pilotul elicopterului clandestin de producție rusească Kamarov K26. Se pare că acesta se numește Dimitri Evghenevic Kostikov, născut în 1971 în Viciebsck, Belarus.

Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre faptul că aparatul de zbor ar fi zburat sub 100 de metri și s-ar fi lovit de vârfurile copacilor.

Se bănuiește că acesta ar fi putut fi încărcat cu țigări de contrabandă din Belarus iar din cauza încărcături foarte mari ar lovit copacii.

Tot ca scenariu posibil este și faptul că țigările ar fi fost deja preluate de contrabandiștii români iar cadavrul pilotului din Belarus a fost abandonat, fiind găsit astăzi de ciobanul din Săpânța.

Aceleași surse bănuiesc că decesul ar fi survenit în urmă cu 2-4 săptămâni.

De unde este pilotul? Regiunea Viciebsk – țara artistilor și a teroriștilor

Pilotul din Belarus provine din capitala regiunii Viciebsk (Віцебск), cunoscută sub denumirea de Țara Artiștilor și a Teroriștilor.

În ultimii ani, Viciebsk a devenit faimos și capitala teroristă a Belarusului. Dzmitry Kanavalaŭ și Uladzislaŭ Kavalioŭ, presupusii organizatori ai actului terorist din 2011, în metroul din Minsk, vin din orașul Viciebsk. Explozia a ucis 15 persoane și 203 răniți, iar ambii organizatori au fost condamnați la moarte. Anterior, în Viciebsk au avut loc două explozii în 2005, când aproximativ 50 de persoane au fost rănite. Și cel mai recent, în noiembrie 2012, un alt dispozitiv exploziv sa stins lângă o clădire KGB din Viciebsk. La scurt timp după aceea, o femeie a fost reținută și acuzată de acest act de teroare.

DISPĂRUT DIN 6 MARTIE 2019

 

Conform unui site din Belarus Dimitri Evghenevic Kostikov (30.12.1971) a plecat în Ucraina pe data de 5 martie 2019. A părăsit Minsk-ul la ora 19.44 cu trenul, plecând spre LVIV, unde a sosit în 6 martie 2019. De acolo a trebuit să plece spre Regiunea Mukachevo (Transcarpatia), din Ucraina. De atunci nu se mai ştie nimic de el.

Citeşte şi

VIDEO – ACCIDENT AVIATIC: UN ELICOPTER RUSESC S-A PRĂBUŞIT LA SĂPÂNŢA. PILOTUL A DECEDAT (GALERIE FOTO ŞOCANTĂ)

Te-ar putea interesa si

Sofer de TIR din Borșa, mort intr-un tragic accident produs în Bihor

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Mama fetiței dispărute, APEL CUTREMURĂTOR: ”Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră!”

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Ninge abundent. Trafic îngreunat pe şoselele din Maramureşul Istoric

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.