Important

FESTIVITATE: ”Micii antreprenori” maramureșeni au fost premiați (GALERIE FOTO)

Vineri, 10 mai, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ Maramureş a avut loc acțiunea de premiere participanților implicați în proiectul județean ”Micii antreprenori”, aflat la ediția a VII-a.

Elevii și cadre didactice de la Școala ”Nicolae Bălcescu”, Şcoala ”Mihail Sadoveanu” Școala nr. 18 Baia Mare, Școala” Lucian Blaga ”, Școala ”Simion Bărnuţiu”, Colegiul Naţional ” Vasile Lucaciu”, Școala ”Petre Dulfu ”, Palatul Copiilor ,Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” Baia Mare, Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic ”George Barițiu” și Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu” au primit diplome și felicitări din partea organizatorilor.

Standurile expuse au avut profile diferite, începând de la tradiţii şi obiceiuri maramureșene, continuând cu gastronomie și patiserie, profil de arhitectură, servicii de turism sau produse confecţionate prin metoda quilling și sculptură în lemn.



La finalul festivității atât cei mici, cât şi cei mari s-au îndulcit din belșug cu produsele de patiserie realizate de elevii Școlii M. Sadoveanu Baia Mare.

“Suntem la a VII-a ediție a proiectului județean ”Micii antreprenori” și ne bucurăm în continuare de mult succes, ca și la debut. Pe parcurs ne-am îmbunătățit performanțele, suntem mai creativi, mai competitivi și mult mai curajoși. Pe lângă cei mici îi avem alături de noi și pe elevii de la liceu care ne-au impresionat prin demonstrațiile tehnice cu produse mecatronice.

Inițiativa, responsabilitatea socială, înțelegerea de la o vârstă fragedă a mediului de afaceri, contactul cu comunitatea îi vor ajuta pe cei mici să reușească ca viitori antreprenori de succes, a declarat coordonatorul proiectului prof. Pop Silvia, Şcoala gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare.

Premierea a fost coordonată de inspectorul şcolar general adjunct Pop Mihai și inspectorii școlari Pop Livia și Bănică Amelia.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Șapte cetățeni străini, ascunși într-un autocamion încărcat cu baloți de sârmă, depistaţi la PTF Petea

Vasile Dale

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Vasile Dale

DE LA PROCREȘTINISM LA ÎNVIERE: Concert pascal la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult