BREAKING NEWSRecomandate

BILANŢ: 200 de autoturisme distruse de grindină în Baia Mare (VIDEO)

Prima evaluare a pagubelor produse după vijelia de ieri. Municipiul Baia Mare: 10 acoperișuri blocuri de locuințe afectate, opt acoperișuri de case afectate. Aproximativi 100 de copaci prăbușiți de rafalele de vânt puternic pe rază unității administrativ-teritoriale.

Aproximativ 200 de vehicule avariate de grindină. Pentru eliminarea efectelor negative au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri ”Căpitan Adrian Marchiș” Baia Mare, 25 pompieri militari cu șapte autospeciale de intervenție, inclusiv cea de descarcerare grea, motopompe dar și CLSU Baia Mare. Echipaje de poliție au sprijin intervenția echipelor de intervenție și au fluidizat/dirijat circulația rutieră în zonele afectate. Satulung, localitatea Hideaga, o casă avariată, trei acoperișuri de gospodării afectate. S-au prăbușit sub rafalele de vânt puternic 100 de copaci.

Vișeu de Sus: 30 de gospodării și case inundate, 10 podețe colmatate. Au intervenit 13 pompieri militari cu autospeciale de intervenție și motopompe pentru evacuarea apei din subsolurile a nouă gospodării. CLSU și SVSU Vișeu de Sus au intervenit cu utilaje pentru decolmatarea podetelor.

Te-ar putea interesa si

AVALANSA: TREI SALVAMONTISTI SUPRINSI DE AVALANSA SUB VARFUL PIETROSUL. UNUL A FOST GASIT IN VIATA (VIDEO)

Vasile Dale

SĂLSIG: Un bărbat din Gârdani beat criță și cu permisul suspendat urmărit 2 km de poliție. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: MOISEI – Un gorjean s-a izbit cu mașina de un stâlp apoi a ”zburat” în râul IZA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.