BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Trei maşini, implicate într-un accident rutier pe Bd. Independenţei. Accidentul cu trei victime a fost provocat de un sătmărean (FOTO)

Un accident rutier a fost semnalat marţi, pe bl. Independentei, din Baia Mare.

În evenimentul rutier produs în vecinătatea Romstal şi Toyota au fost implicate trei maşini. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi SMURD. Din fericire, nu sunt victime încarcerate.

Trei victime de sex feminin, una gravidă, au fost transportate la spital de SAJ si SMURD.

„La ora 9.15, un sătmarean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei din Baia Mare, nu a păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările continuă”, spune IPJ Maramureş.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Jaf cu cuțitul la o casă de pariuri din Baia Mare. ”Cagulatul” a fugit cu banii – actualizare

Vasile Dale

RUTIERE: Pietoni accidentaţi la Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus, şoferi prinşi la volan băuţi şi fătă permis de conducere

Redactie

ACCIDENTE: TAMPONARE PE CENTURA BAII MARI. ACCDENT SI LA INTRARE IN RECEA (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.